Zomervakantie MetDanique

zomervakantieHi everyone, de laatste tijd is het een beetje stil geweest op het blog (& instagram) en blijft het misschien ook wel wat stiller.. Maar achter de schermen zit ik zeker niet stil vandaar dat er een keer een persoonlijke update blog online staat. Hierin vertel ik je wat meer over de leuke projecten voor MetDanique en wat mij deze zomervakantie allemaal bezig houdt.

De zomer MetDanique

Als eerste begon voor mij de zomer natuurlijk heerlijk door het afstuderen en mijn dipolma uitreiking op de 11e van juli. Nadat ik de afgelopen weken op school in de ‘ondernemershub’ had gezeten, een project groep waarbij we individueel aan onze eigen onderneming konden werken kreeg ik de smaak te pakken. Hierdoor heb ik mezelf ingeschreven voor de Zomerondernemer.
De Zomerondernemer is een organistatie waarbij je je als jongeren in kan schrijven om je eigen onderneming te starten of uit te breiden. Vorige week, 25,26, en 27 juli was de drie daagse training in Zwolle. Elke week is er een cursus dag in Zwolle waarbij we naar verschillende ondernemers in Zwolle gaan en natuurlijk aan onze eigen ondernemering werken. Maar bij zo’n cursus hoort natuurlijk ook een thuis studie dus zo ook hiervoor ben ik druk bezig! Mede hierdoor kwam er die week maar een blog online. (Maar wel een hele leuke! De vijftien favorieten van Miranda!)

Vakantie baantjes MetDanique

Ook ben ik sinds mijn afstuderen weer begonnen bij mijn bij baantje. Hiervoor werkte ik ook al zo’n anderhalf jaar maar in verband met mijn afstuderen en het opzetten van mijn blog en eigen bedrijf kwam dit eventjes op een laag pitje te staan. Maar we zijn er weer en ik maar er weer hele leuke, gezellige maar ook erg lange dagen, ook dit is een van de redenen dat er wat minder blogs verschenen de afgelopen weken. Maarja wie ook op vakantie wilt.. 😉

Mijn werkzaamheden bij &SUUS worden deze week ook weer opgepakt, aanstaande vrijdag staat de eerste intake alweer gepland, dus ook hiervoor mag ik weer fijn aan de slag. Hier heb ik natuurlijk wel heel erg veel zin in!

zomervakantie zomervakantie

Vakanties MetDanique

Dit zijn eigenlijk wel zo’n beetje de redenen waarom het hier wat stiller is dan normaal, want tussen deze dagen door ben ik natuurlijk ook hard aan de slag voor mijn eigen bedrijf. Tussen de cursus en werkdagen door probeer ik ook nog wat leuke dingen te doen met mijn vriend en vrienden. Een nogal volgeplande zomervakantie dus. Maar er staan voor mij ook nog een heleboel leuke dagen in het vooruitzicht. Een weekendje weg, een weekje op vakantie Ă©n een citytrip naar Kopenhagen met mijn vader. So.. to be continued.. 🙂

Wat zijn jullie plannen voor de rest van de zomer? Ben je al op vakantie (geweest) of heb je het net zoals ik nog te goed?

Ohja! En alle tips voor mijn citytripje naar Kopenhagen deze zomervakantie zijn natuurlijk welkom!

Fijne dag! Liefs,
Danique