Snapshot Diary: Bijzonder april 2019

bijzonder april
Deze maand stond voor mij echt in het teken van de rondreis in Israël. Maar ook heel erg van mooi weer, gave interieurontwerpen opleveren en natuurlijk genieten met mijn vriend en vriendinnen. Mijn zonnige en bijzonder april;

Week 14

De eerste dag van de maand, waarvoor ik net besloten had om even weer op de rem te trappen en weer gezonder te leven, met taart op kantoor. Marijn is namelijk aangenomen op het Artemis die taartjes mee nam en s’middags kwam er nog een collega langs die ook heerlijke cupcake’s mee nam. Dus naja die goede insteek schoof ik dus een dagje vooruit ;). Woensdag werkte ik gezellig een dagje bij Lieke op kantoor, ging ik langs een lopend interieurontwerp en zat ik s’avonds heerlijk in de stoel bij de kapper. Zo leuk om de vooruitgang van een interieuradvies te kunnen blijven volgen. Hoe een ruimte langzaam aan steeds gezelliger wordt om te zien kan ik echt zó van genieten! Zaterdag was de open dag van het bedrijf waar mijn vriend Mika werkt, 1573 Hout ze maken echt prachtige maatwerk keukens en meubels! Zondag genoten we een dagje van het mooie weer. Heerlijk even niks doen, een boekje lezen en gezellig met elkaar zijn.

Week 15

Maandagochtend stond er een intake voor een interieurontwerp op de planning, dus begon mijn week in het mooie Soest! Uiteraard werkte ik s’middags nog even op het kantoor van &SUUS en brainstormde we over nieuwe ideeën. Deze week was ik ook twee daagjes in Duitsland, waar ik als kind Duitsland altijd aanzag voor het land waar je door heen moest om op vakantie te gaan.. 😉 vind ik het nu een steeds mooier land worden! Ik kan zo van die bergen, de schattige dorpjes en de kastelen genieten. We sliepen er zelfs in eentje! Heidelberg is zeker een bezoekje! Aan het einde van de week ronde ik twee eindpresentatie’s af, presenteerde ik twee plannen, mocht ik een persoonlijk advies aan huis geven en had ik een bijeenkomst van een online cursus die ik volgde. Toen mocht ik de koffer opnieuw inpakken, dit keer met allemaal zomerse kleding (heerlijk!) want zondag middag vloog ik naar het mooie Israël!

Bijzonder April Bijzonder April

Week 16

Deze week begon in Tel Aviv, een onwijs bijzondere stad. Ik schreef er deze drie uitgebreide blogs over deze bijzondere reis. Met onder andere mijn dagen in Tel Aviv en Jeruzalem, het bewandelen van het slangenpad van de Massada en duiken met dolfijnen in Eilat! Dit was wel echt de highlight van deze maand wat deze blogpost omtoverde tot bijzonder april, want dat was het zeker.

bijzonder april  bijzonder april

Week 17

Maandag was het natuurlijk tweede Paasdag en hardstikke mooi weer, dus was ik gezellig met de familie thuis in de tuin. Genieten van een nieuw boek die ik die dag bijna helemaal uit las, nog even het zonnetje meepikken en s’ avonds gezellig met zijn alle gourmetten. Als freelancer/ondernemer zit je met regelmaat alleen aan de keuken/werk tafel achter je laptop. Dus besloten Sterre en ik een tijdje geleden dat we wel eens samen konden werken! De ochtend hebben we vooral gebruikt om weer eens goed bij te kletsen en te brainstormen over onze bedrijven. Zo leuk om te zien hoe je in zo’n verschillende wereld kan werken en toch altijd van elkaar kan leren, of juist dan 😉 Daarna stond het Koningsweekend voor de deur, waarbij we, of in ieder geval wij ik weet niet hoe het in de rest van Nederland verliep, super geluk hadden met het weer. Een paar buien konden we ontwijken onder de terras overkappingen en verder bleef het aardig droog. Daarna begon er voor mij weer een nieuwe werkweek gezellig op kantoor in Alphen. Het oppakken van projecten, de afrondingen doorsturen en presentatie’s voorbereiden.

bijzonder April

Tja zoals ik al zei, deze maand stond vooral in het teken van de reis naar Israël, buiten het werk om natuurlijk. Bijzonder april, ik genoot volop van je! Hopelijk wordt mei lekker zonnige en kunnen we met zijn alle weer wat meer van buiten genieten. Verder is mijn agenda nog aardig, op wat leuke ontbijt,- koffie en andere vriendinnen date’s na leeg, wat ook wel eens heerlijk is. Dat je lekker spontaan van alles kan gaan doen, of juist niks 😉