Snapshot Diary | een rustige juli maand


Een nieuwe snapshot Diary, dit keer van een vrij rustige Juli maand. Waarin ik ook veel aan in plaats van in mijn bedrijf werkte en ik vooral steeds meer zin kreeg in de vakantie die dichterbij kwam. 

Week 27

Mijn juli maand begon met de diploma uitreiking van mijn zusje, een live interieuradvies in Vaassen en werken aan projecten. In het weekend ging ik samen met Mika een dagje varen maar werden halverwege verrast door harde regenbuien. Als bezopen katjes terug naar huis dus. Zaterdagavond hebben we gepoold en heerlijk op het terras gezeten, een vrij rustig weekendje.

 
Week 28

De snapshot diary van deze maand zal niet heel erg indrukwekkend zijn, ik was eigenlijk vooral aan het werk. 1 augustus begint namelijk mijn zomervakantie en ik wilde zoveel mogelijk afronden, klanten bezoeken inplannen en eens werken aan mijn bedrijf in plaats va in. Wat ik samen deed met Karlijn van Vogelvrijondernemen. Onze eerste afspraak was in Bar Beton waar ze mij hele fijne tips gaf, concrete handvatten en nieuwe inspiratie. We sloten de ochtend af met een gezellige en heerlijke lunch en ik ging met een hele hoop nieuwe ideeen naar huis.

 rustige juli maand  rustige juli maand

Vanaf dat weekend zou ik 2,5 week bij mijn vriend in wonen, want de schoonfamilie ging ook lekker op zomervakantie. Mijn vriend, Mika woont bij Den Bosch in de buurt wat zo’n 125 kilometer rijden is en we daardoor elkaar alleen in de weekenden en vakantie’s normaal gesproken zien. Dus tijdens het ‘normale dagelijkse leventje’ bij elkaar wonen was ook wel eens heel leuk. Ik dronk nog gezellig een koffietje met een van mijn schoonzusjes, uiteraard met een taartje voordat ze gingen.

 

Week 29

Voor een interieuradvies ging ik heerlijk op pad om nog wat inspiratie op te doen en materialen uit te zoeken. Een van de leukste onderdelen!

Deze week stond er weer een gezellige netwerk ontbijtje op de planning met een vaste groep vrouwelijke ondernemers. Dit keer namen we allemaal wat mee en ontbeten we op in de super leuke De Dolle Deel van Marleen. We mochten na het ontbijtje ook nog allemaal door haar maisdoolhof lopen, wat echt een aanrader is voor deze zomer! Zeker met kleine(re) kinderen!

rustige juli maandrustige juli maand

Week 30

Deze week was nogal dubbel, ik genoot als echte zon liefhebber vollop van het mooie weer en had voor mezelf een tropenrooster bedacht. S’ ochtends werken en s’middags lekker aan het zwembad van een boek genieten. Maar die extreme warmtes en daarna de extreme regenbuien maken mij toch ook best ongerust. Want waar gaan we met de wereld heen? En tuurlijk is het makkelijk om te zeggen als niet iedereen mee werkt doe ik ook lekker niks duurzaams en groens, maar leren we onze kinderen niet dat je juist altijd bij jezelf moet beginnen? We kunnen allemaal heel gemakkelijk een klein steentje bijdragen wat collectief een groter geheel wordt.

Vrijdag had ik alweer de tweede en laatste sessie met Karlijn. We makten een concreter plan, scherpte mijn aanbod aan en ik ging weer met een overvol hoofd met allerlei plannen en ideeen naar huis. Bedankt Karlijn!

rustige juli maand  vogelvrijondernemen
Week 31

Vakantie! Voor mij is de zomervakantie dan toch echt begonnen, dinsdag en woensdag werkte ik hier en daar nog wel wat maar stond het vooral in het teken van inpakken! Want donderdagochtend vliegen we voor twee weken naar Montenegro! Zondag brachten we nog met vrienden door op het terras om de vakantie in te luiden.

 

Een niet zo’n hele spannende maand, vandaar ook de titel een rustige juli maand, zoals je kan lezen maar eigenlijk genoot ik daar juist ook wel weer van. Ciao, fijne zomer!

April