Snapshot Diary: het zonnige Februari 2019

Dagje Vlissingen

Eigenlijk vind ik het  jammer dat deze maand voorbij is. Februari zat namelijk vol met hele leuke en gezellige afspraken, leuke dagjes en weekendjes naar zee en heel veel gezellige koffie date’s. Lees en kijk je mee wat ik allemaal deed; in de snapshot Diary van februari!

Week 5
De eerste dag van de maand begon met de Meet Up van het Cibap. We spraken met oud-klasgenootjes af om van te voren wat samen te eten wat onwijs gezellig was. Zo leuk om te horen wat andere mensen zijn gaan doen na hun studie, wat hun aankomende plannen zijn en hoe zij terug kijken op onze tijd als Cibap studenten. Een rondje door de school lopen, kletsen met mijn oud interieur docente en de andere studenten weer zien gaf ook een heel raar gevoel. Want niet dat ik perse weer aan een 3 jarige opleiding zou willen beginnen maar wat was het onwijs gezellig! Ook kwam het boek ‘you are a badass’ binnen waar ik dat weekend mijn tijd mee vulde, heerlijk!

Snapshot Diary Februari  Snapshot Diary Book

Week 6
Uiteraard bezochten we met het &SUUS team het Show-Up event. Nieuwe producten bekijken en inspiratie opdoen, ik ben altijd wel in voor zo’n dagje! Donderdag stond er een eindpresentatie van een interieuradvies op de planning. Wat een hele leuke ochtend werd; aangezien ik de bewoners helemaal blij maakte met een nieuw ontwerp voor hun appartementje. Altijd leuk dat als bewoners door een ontwerp weer helemaal zin krijgen om met hun interieur aan de slag te gaan! Zaterdag hadden we de Foute Party van Q-music die dit jaar ook in de dorpjes in Brabant is, hoe leuk! Het was een heel erg leuk feestje dus misschien dat je ons ook nog in de Brabant Hallen spot straks haha. Zondag hielden Mika en ik heerlijk een brak dagje thuis (aka we keken de eerste 6 afleveringen van Sex Education, hoe leuk is deze serie?!) die we afsloten met sushi in ons favorieten restaurantje.

Week 7
Een hele rustige week, ook wel eens lekker natuurlijk! Ik bracht weer een dagje door in het roze kantoortje van &SUUS, werkte aan verschillende projecten, las meedere avonden (yay!) een boek en bezocht geregeld de sportschool. Het weekend stond wel vol leuke plannen. Vrijdagavond hadden we een heel gezellig feestje en zaterdag hebben we genoten van het zonnetje wat te voorschijn kwam! Zondag had ik s’middags een borrel staan met twee meiden die ik ken via een netwerk event. In het centrum van Utrecht kletsen we gezellig over van alles en nog wat en genoten we van al het lekkers. Voor vislief hebbers is de Sea Salt Saloon in Utrecht echt een aanrader!

Diary Februari  Snapshot Diary Februari Utrecht

Week 8 : Strand !
Dinsdag stond dan eindelijk het geplande tripje samen met Beate voor de deur. Bepakt met koffers en camera’s vertrokken we s’ochtends vroeg naar Domburg. Over deze fijne daagjes schreef ik al eerder een blog, die je hier kan lezen. Zaterdagochtend vertrok ik samen met mijn vriend voor een weekendje strand, het was niet helemaal gepland om de hele week aan het strand te zitten maarja ach, mij hoor je niet klagen! s’ Middags had ik in Katwijk nog de babyshower van Joandi, wat een onwijs gezellige middag met een lekkere high tea werd. ‘s Avonds aten Mika en ik bij Proeflokaal Bregje waar je echt heerlijk drie gangen kan eten voor een vaste, goedkope prijs! We verbleven in het NH Hotel waar we die zondag rustig opstartte met een ontbijtje en de dag weer doorbrachten aan het strand. Het leek wel lente, zo lekker weer! s’ Avonds gingen we nog gezellig met mijn schoonfamilie uiteten in Nijmegen, hele goede afsluiter van een heerlijke week!

babyshower katwijk  babyshower
Snapshot Februari Noordwijjk  Snapshot Diary Februaru

Week 9
Maandagochtend begon weer eens met een koffietje in de auto onderweg naar werk ipv naar het strand. Maar het kan niet altijd feest zijn en gelukkig vind ik mijn werk het allerleukste! En serieus dit weer, niet normaal hoe fijne dagen we hebben gehad toch?! Naja eigenlijk is het natuurlijk ook niet echt normaal en is het ook een teken dat we met zijn alle niet echt de goede, ecologische kant op gaan.. Maar ja als het zonnetje er dan toch is genieten we er ook maar extra goed van. Dinsdag en woensdag bracht ik dus heerlijk met nieuwe boeken en mijn laptop door in de tuin en wandelde ik s’middags een rondje door het bos. Donderdagavond had ik een hele gezellige intake in Nijmegen.

De maand is omgevlogen en dat was de Snapshot Diary van februari alweer.. Maart beginnen we goed met carnaval. Toch het feestje waar ik ieder jaar het meeste naar uit kijk.. jup het is een smaak dingetje 😉 In ieder geval alvast een heel fijn weekend en een mooie nieuwe maand gewenst!

 

2 Comments
  • Connie

    07/03/2019 at 2:39 pm

    Wel een mooie maand om op terug te kijken.

  • Danique Koldenhof

    08/03/2019 at 3:35 pm

    Ja zeker, erg van genoten!