Snapshot Diary | Oktober

Oktober maand overzicht  : antwerpen
Oeps, het maand overzicht, de Snapshot Diary, van Oktober was er een beetje bij ingeschoten.. We zitten al een goede week in november maar hierbij dan toch nog wat kiekjes van mijn oktober maand! 

Yay, eindelijk het maand overzicht van oktober! Dat is natuurlijk de woonmaand dus begonnen we gezellig met het &SUUS team de maand met een dagje woonbeurs. Al hoewel we tegenwoordig vooral door social media natuurlijk boven op de trends zitten vind ik het altijd heerlijk om hier even rond te lopen. Je ziet er altijd wel wat moois en het is tenslotte toch dé beurs van mijn branche. Diezelfde week toverde ik samen met mijn tante haar etalage om tot een gezellig, herfstige hoekje waarbij ook mijn woonmaand actie een plekje kreeg!

Oktober maand overzicht  : de woonbeurs  Oktober maand overzicht  : de woonbeurs

Ook deze maand mocht ik weer een mooie stad bezoeken, deze keer werd het een dagje naar Antwerpen. Samen met mijn moeder heerlijk gewinkeld, geluncht en genoten van het onwijs mooie weer toen. De camera heb ik heel de dag om gehad maar niet gebruikt, ook wel eens lekker 😉 Ik vind het zelf echt een hele leuke stad waar je fijn kan winkelen, heel wat leuke conceptstores en fijne plekjes om koffie te drinken. Voor mij toch wel de perfecte mix voor een leuk dagje weg!

Oktober maand overzicht  : antwerpen  Bolia antwerpen

The Breakfast Club Zwolle stond ook in mijn agenda voor oktober, georganiseerd door Maxime, Regeltante 2.0 ging ik gezellig met een groepje ondernemende vrouwen bij het Barista Cafe ontbijten. Ontzettend leuk om alle verhalen van andere ondernemers te horen, ervaringen uit te wisselen maar vooral ook om kennis te maken met elkaar. Voor december staat er weer eentje op de planning en ik heb er nu al weer zin in!

Oktober maand overzicht  : The breakfast club  the breakfast club zwolle

Oh en de Dutch Design Week heb ik natuurlijk ook bezocht! Samen met Lieke ben ik donderdag 25e naar Eindhoven afgereisd en rond gewandeld door Eindhoven. Uiteraard waren we de dag begonnen met koffie en een taartje en lunchte we heerlijk bij Anne & Max! Heel inspirerend om te zien dat er al veel meer ideeën met afval worden gecreëerd. Keramiek van bijvoorbeeld slacht- en drugs afval en restjes melk uit de koelkasten van consumenten. Mooie materialen en kleuren combinatie’s waren er natuurlijk weer in overvloed.
Het &SUUS team wilde natuurlijk ook nog even een bezoekje aan de Design Week brengen dus ging ik de dag erna gewoon gezellig weer mee. Er valt natuurlijk altijd meer dan genoeg te zien en in 1 en zelfs 2 dagen zie je lang niet alles.. Maar zeker de moeite waard!

DDW  Oktober maand overzicht  :DDW

De laatste dagen zaten vol met leuke kennismaking gesprekken voor nieuwe interieuradviezen, live adviezen, fijne koffie date’s met vriendinnen en fijne werkdaagjes thuis en op kantoor! November staat ook alweer lekker volgepland met leuke interieur projecten, ondernemers borrel, koffie date’s en een city trip naar.. Sopron en Budapest! We zijn al een weekje bezig maar ik heb er zin in, het volgende maand overzicht zit er alweer bijna aan te komen haha.