Snapshot Diary: Maart 2019

Alweer een maand voorbij gevlogen! De eerste weken van Maart waren nogal regenachtig helaas, maar gelukkig betekende dat niet direct ook een grauwe planning. Lees en kijk je mee wat ik allemaal deed; in de Snapshot Diary van maart!

Week 9 & 10

Deze maand begon met wat ik zelf altijd een van de leukste feestjes van het jaar vind; Carnaval. Dus liep ik een aantal daagjes in een tuinpak rond met kleurstalen erop, wie zegt dat werk en plezier niet tegelijkertijd kunnen? 😉 Ook ging ik op bezoek bij klanten die druk bezig zijn met de verbouwing om de vorderingen te bespreken. Zo leuk om het proces helemaal te volgen! Donderdag stond The Self-Made Summit op de planning, een groot evenement in Amsterdam voor (vooral) vrouwelijke ondernemers. Samen met Lieke luisterde ik die dag naar inspirerende sprekers, genoten we van al het lekkers en gingen weer met genoeg inspiratie naar huis. Vrijdag sloot ik de week af met de eindpresentatie van een project in Hilversum en had s’middags een gezellige kennismaking.

The Selfmade Summit Snapshot Diary Maart

Week 11

Een nieuwe editie van The Breakfast Club in Zwolle stond deze keer gepland bij De Dolle Deel van Marleen. Een prachtige locatie (die je overigens kan huren!) waar we met 20 dames heerlijk hebben ontbeten en ondertussen natuurlijk veel gekletst. Ondertussen is dit echt een van mijn lievelings netwerken geworden. Zo leuk om elke keer weer nieuwe meiden die ook ondernemen uit de buurt te ontmoeten!

Snapshot Diary Maart - De Dolle Deel  Snapshot Diary Maart - The Breakfast Club Zwolle

Week 12

Verschillende persoonlijke interieuradviezen, kennismakingen en een tussenoplevering stonden er in agenda voor de derde week van maart. Voor de Snapshot Diary niet een hele spannende week maar voor mij was deze lekker druk. Tussen de afspraken door gewerkt aan interieurontwerpen, blogs en oh ook nog een klein beetje de griep proberen te onderdrukken. Wat volgens mij best goed gelukt was. Het weekend was heerlijk rustig, met Mika ging ik zaterdag gezellig eten bij de Plataan in Zwolle en naar de bioscoop. ( Escape room is zeker een aanrader!) Zondag genoten we van het heerlijke lente weer, waar het eerste ijsje van het jaar wel heel erg goed bij paste!

Snapshot Diary Maart Snapshot Diary Maart

Week 13

Maandag ging ik gezellig samen met Suzanne op kennismaking bij een nieuwe klant. Dinsdagochtend had ik een koffiedate/brainstorm met Judith, haar had ik al meerdere keren ontmoet via The Breakfast Club en het leek ons leuk om ook met z’n tweetjes een koffietje te doen en samen te brainstormen over ondernemen. Woensdag werkte ik lekker een dagje vanuit huis. Niet zo’n spannend beeld dus voor in de snapshot maar wel heerlijk om even een productief dagje te hebben. Donderdagochtend ontbeet ik met 4 andere vrouwelijke ondernemers bij de Bagel & Beans in Zwolle, zo gezellig! Heel erg leuk en fijn om vraagstukken en dilemma’s voor te kunnen leggen maar ook heel erg fijn om over van alles behalve werk te kletsen. ‘s Middags ging ik bij een klant de ramen opmeten voor hun nieuwe raamdecoratie die we vanuit het plan hebben bedacht. Dat weekend was het echt heerlijk weer en sprak ik die zaterdag met een oud-vriendinnetje af op het terras om weer eens na zo’n lange tijd bij te kletsen. Wat direct weer voelde alsof die 7 (!) jaar er nooit tussen zat. Oh en ik boekte de vliegtickets voor onze zomervakantie deze week! Wij gaan twee weken in augustus naar ….

snapshot diary maart Snapshot Diary Maart

Ik ben blij dat de laatste weken het zonnetje er gelukkig nog vaak door kwam. Die regen ben ik ondertussen ook wel zo zat. Vandaag begint april die voor mij hele leuke reisjes gaat brengen. Twee daagjes naar Duitsland en een week rondreizen door Israël, ik heb er onwijs veel zin in en ben zo benieuwd naar dit land! Tips? Let me know!