Snapshot Diary | Oktober

snapshot oktober

Whut is oktober nu ook al weer voorbij?! Na de zomer vind ik het jaar altijd zo snel voorbij gaan.. De maand zat vol met werk afspraken, laptop dagen, netwerken en en beurzen bezoeken. En natuurlijk mijn citytrip naar Bratislava was ook in oktober! Waar ik nog een beetje van de zomer genoot! Alles vind je in deze nieuwe Snapshot Diary: oktober.

Week 40

De eerste dag (en eigenlijk week) van oktober begon gelijk goed; de VTWonen en Design beurs. Elk jaar weer een event om toch een beetje naar uit te kijken, zoveel inspiratie en mooie interieurs bij elkaar! Over de trends die mij het opvielen schreef ik deze blog! Aan het einde van de dag ging ik met een hoofd vol inspiratie terug naar huis. Zo’n dag is toch ook stiekem altijd best vermoeiend. De volgende ochtend begon ook al zo fijn, met een brainstorm ontbijtje met ‘mijn’ vaste clubje uit Zwolle. Dit keer zaten we bij WannaWaffle wat zeker een aanrader is, vooral boven heb je heerlijk uitzicht op de mooie ramen. Vrijdag reed ik opnieuw naar Amsterdam, dit keer niet voor de woonbeurs maar voor een nieuwe intake. Mijn zusje was die zondag jarig wat dus ook gelijk toch wel een beetje het thema van dat weekend was. Die zaterdag begon ik nog sportief in de sportschool maar snoepte de calorieën er direct weer aan bij het maken van de appeltaart (serieus, hoe lekker is taart deeg?!) met appels uit eigen tuin. Heerlijk! We sloten haar verjaardag en dus ook het weekend af met tapas!

  snapshot oktober  

Week 41

De week begon uiteraard weer op het kantoor in Alphen a/d Rijn, fijne start van de week! Nog even de laatste puntjes op de i zetten voor een tussenoplevering die woensdag gepland stond. Zo leuk om met een interieuradvies de klanten zo veel mogelijk bij het ontwerptraject te kunnen betrekken. Woensdagavond stond er ook een brainstorm sessie met een van de winnaressen op de Ladies Night gepland. In een half uurtje kletsen we over alle mogelijkheden wat betreft kleur en indeling en kon zij met een paar tips al snel weer verder met al haar mooie plannen! Vrijdag sloot ik de week weer af in Alphen, s’ middags kletste ik namelijk met een kopje koffie en kanelbulle bij met Suzanne en Inge. Het hele weekend bracht ik door bij Lieke aangezien zij die woensdag erna vertrok naar Brazilië om te gaan backpacken. We dronken wijntjes en kletsen nog even goed bij voor ze vertrok.

snapshot oktober  

Week 42

We hadden helaas verdrietig nieuws gekregen waardoor deze week een beetje anders verliep. Donderdag starte ik nieuwe interieuradviezen op, zo’n leeg 3D tekening geeft altijd zo’n frisse start, heerlijk! Dat weekend stond er voor mij, de geluksvogel, een citytripje op de planning. Ik kreeg de kans om dit keer (weer) naar Bratislava te gaan. Ik kwam er twee  jaar geleden samen met mijn vriend Mika al tijdens onze roadtrip door Oost-Europa en werd er toen al een beetje verliefd op. Altijd spannend of zo’n tweede keer dan niet heel erg tegen zou vallen. Omdat je het beeld van de stad misschien toch wat geromantiseerd had na zo’n tijdje. Wat ik van mijn tweede keer in de stad vond? Dat lees je hier! Want dat wordt een beetje te veel voor in deze Snapshot Diary Oktober. Maar ik kan alvast vertellen dat ik weer erg genoot van lekker rond slenteren, van heerlijke koffie en het lekkere eten.

snapshot oktober  

Week 43

De week begon nog in Sopron, Hongarije en met een lange terugreis naar huis op dinsdag. Maar ik heb onwijs genoten van dit weekendje. Woensdagochtend begon direct goed met een interieuradvies op het &SUUS kantoor. Leuk om met de ideeën van de klanten verder te gaan en tot nieuwe creatieve oplossingen te komen. Die donderdag sleepte ik, want sinds een lange tijd had ik écht geen zin en voelde ik me ook niet helemaal top, mezelf s’ochtends maar weer eens naar de sportschool. En na een klein uurtje als een soort van halve dweil rond te hebben gerend ben ik maar weer snel achter de laptop gekropen. s’ Avonds maakte ik poké bowls an presenteerde ik het eindresultaat van een interieuradvies aan hele gezellige klanten. Vrijdag werkte ik heerlijk een dagje thuis en reed ik s’avonds naar Mika toe. Wij zijn namelijk zaterdags eens gezellig samen naar de Dutch Design Week gegaan. Meestal ga ik zelf altijd met Lieke en/of het &SUUS team maar nog nooit met Mika samen die er ook al wel vaker was geweest. Wat een gave ontwerpen, ontdekkingen en design’s stonden er weer! Onwijs inspirerend om te zien wat er allemaal kan, wat er bedacht wordt en hoe de ‘nieuwe’ kijk op de wereld is. Zondag hielden we een heel fijn relax dagje; we keken grotendeels het tweede seizoen van The Missing op Netflix en wandelde nog zo’n 5 kilometer na het avondeten. Een hele fijne afsluiter! (de meer dan een uur durende rit naar huis is stiekem toch altijd wel een domper 😉 )

Dutch Design Week 2019  Dutch Design Week 2019 snapshot oktober  snapshot oktober

Week 44

Na een rondje in de sportschool werkte ik maandag thuis aan verschillende interieurontwerpen. Dinsdag ging ik weer eens gezellig samen met Suzanne op intake en lunchten we samen. Uiteraard kwam er ook een koffietje en werk overleg aan te pas hoor 😉 De rest van de week werkte ik thuis aan mijn lopende interieuradviezen en sluit ik morgen de week af met een wijntje samen met Eva en Karlijn! Een goed begin van november!

Dat was de Snapshot Oktober, november begon heerlijk dus laten we er een fijne maand van maken! Fijne herfst lieverds!