Snapshot Diary | September

Snapshot Diary
De nieuwe maand is vandaag alweer begonnen en na een onwijs lange, fijne na zomer is de herfst dan toch echt aangebroken. Stiekem vind ik dat toch ook best wel leuk, behalve als ik door de regen ergens heen moet.. 😉 Kijk je mee naar mijn september?Snapshot Diary September

Date night! Zaterdagavond gingen Mika en ik gezellig uiteten bij Seasons in Eindhoven, een aanrader trouwens! Bij de bioscoop ter plekke nog een film uitgekozen waar we nog net bij naar binnen konden. Slenderman, als je een beetje van trillers zoals The Conjuring houdt is dit ook weer een hele leuke film.

Een groot voordeel waar ik eigenlijk te weinig gebruik van maak (koffie’s kosten ook geld natuurlijk 😉 ) is dat je als freelancer natuurlijk overal en nergens kan werken. Zolang je je laptop maar mee hebt, en aangezien Lieke en ik elkaar al een hele tijd niet meer hadden gezien besloten we gezellig samen te werken in Zwolle. Heerlijk om eens weer met andere te brainstormen, koffietjes te drinken en lekker bijkletsen. Oh én werken uiteraard 😉 Omdat het er vaak bij in schiet de volgende keer maar vast afgesproken!

Snapshot Diary

Tijd voor een ander kleurtje, het oker-/mostergeel zat nu al voor een vrij lange tijd op de muur en ik wilde echt eens even weer wat anders. M’n oog was al gevallen op het onwijs mooie BNwalls behang, terra cotta kleurtje met een linnen structuur, hoe tof?! Gelukkig ging het oude behang vrij gemakkelijk van de muur af maar was ik nog niet helemaal ready (lees geen behanglijm etc 😉 ) om te gaan behangen, dus genoot ik een tijdje van een witte muur. Ook wel heel erg lekker en fris maar ik ben er wel achter, geef mij maar een gezellig kleurtje! De derde week van september begon met een gezellige intake in het leuke Wittevrouwen van Utrecht. s’ Middags werkte ik in een kantoortje in Geldermalsen, ook wel eens heel fijn trouwens. Gewoon een saai, klein en stil kantoor, doorwerken dat je daar kan joh! 😉 Maar het was ook wel weer erg fijn om het roze &SUUS kantoortje binnen te stappen dinsdag, gezellig al kletsend werken!

Snapshot Diary

Oh en ik ging weer na een te lange tijd weer eens gezellig een avondje naar Beate! Gezellig samen koken, eten en heeel veel bijkletsen natuurlijk. Een mix waarbij ik helemaal in mijn element zit haha. Het was dat weekendje sowieso wel een weekendje naar m’n hart want zondag ging ik samen met Mika een middagje naar Amersfoort, heerlijk koffietjes drinken en nieuwe schoenen passen. Ik kan minder leuke dingen bedenken om te doen 😉

De laatste week van September was nogal een bomvolle maar hele leuke week. Woensdag ging ik namelijk samen met Lieke bij DockFour op bezoek! Waar we uiteraard genoten van alle mooi staaltjes maar ook weer nieuwe mogelijkheden besproken en een kijkje namen bij de productie van de stylepads, hoe mooi is dat dit gewoon in Nederland door hardwerkende vrouwen word gedaan?! Donderdag bezocht ik de Securitybeurs in Essen waar een door mij ontworpen stand stond, zo leuk om elementen uit mijn ontwerp in het echt te zien! Het ontwerp van de stand kan je trouwens hier in mijn portfolio bekijken! We sloten de dag heerlijk af met sushi voor we weer terug naar Nederland reden. Vrijdag was ik weer te vinden op kantoor om de laatste hand aan een gaaf project te leggen om s’avonds gezellig naar een feestje te gaan.

Zaterdag was ik te vinden om het leuke LINDA. Festival! Het weer was echt onwijs mooi dus konden we lekker in het zonnetje genieten van de muziek, winkeltjes en natuurlijk van al het lekkers van de foodtrucks. Alles op het festival is een beetje aan de prijzige kant naar mijn mening en als je van te voren geen activiteiten hebt bijgekocht kun je niet mega veel activiteiten meer doen maar gelukkig maken de winkeltjes, kledingkastjes en foodtrucks dit zeker wel weer goed. En voor de tweede keer deze week sloten we een geslaagde dag af met heerlijke sushi. s’avonds nog een drankje op het terras maar ondanks dat het overdag onwijs lekker weer is was het s’avonds toch wel echt te merken dat het toch écht september was..

   

Oke wauw, september is ook alweer voorbij.. Nu komen de laatste maanden van 2018 toch echt alweer in beeld.. Maar voor het zover is heeft oktober gelukkig ook nog weer een heleboel leuke dingen op de planning staan dus we hebben weer zin in!