Snapshot Diary | Sunny July

Maandoverzichtje

Wat was Juli heerlijk maand met bijna alleen maar zonnige dagen! Al is juli natuurlijk nog niet helemaal afgelopen maar vanaf de 27e ben ik met mijn vriend door Polen en Slowakije aan het roadtrippen! En daar ga ik natuurlijk onwijs van genieten dus vandaar dat ik een beetje smokkel; Juli in snapshots! 

Niet helemaal eerlijk want eigenlijk was het nog net geen juni maar zo’n gezellig avondje kon ik natuurlijk niet weglaten! Samen met Beate fietste we naar het terras van Cornelis in Epe en kletste we heel de avond gezellig bij. Uiteraard begonnen we met koffie en een lekker taartje!
Maandoverzichtje

Lunchte we met het &SUUS team weer een bij ons favoriete lunchtentje in Alphen, Healthy and Joy! Echt een aanrader als je ooit in Alphen a/d Rijn bent! Natuurlijk was ik weer veel vaker in Alphen te vinden deze maand, heerlijk om in zo’n roze kantoortje ( en natuurlijk de leukste collega’s ;)) te mogen werken! Maandoverzichtje

Omdat de vakantie alweer bijna voor de deur staat en mijn vriend en ik  met een camperbusje richting Polen en Slowakije gaan touren stond deze maand ook een schoonmaak dagje op de planning. Samen hebben we de hele zondag het busje goed gepoetst en met die warme zon erbij vonden we dat we wat lekker verdiend hadden na zo’n dag. Dus sloten we deze af met pizza’s op een strandje, heerlijk!

Maandoverzichtje

Deed ik weer leuke intake gesprekken, een tof persoonlijk advies in Utrecht en de eindpresentatie van een interieuradvies in Arnhem. Waar we namens &SUUS ook de uitvoering van mogen gaan doen! Het blijft zo leuk om iedere keer weer te zien dat mensen helemaal zin krijgen om weer aan hun interieur te gaan beginnen, ivm er tegenop te zien!

Mijn vriendinnetje Beate is dan ook echt en als Cibap Talent genomineerd(!) geslaagd als styliste! Dat was zeker een feestje waard dus vrijdag de 13e proosten we daar gezellig op in een natuurlijk super leuk gestylde tuin! Want ja je bent en blijft een styliste 😉

   

Natuurlijk vonden er ook weer koffie date’s plaats in Juli! Uiteraard met Sterre die ik al onwijs lang niet had gezien, gelukkig hebben we het allebei altijd vrij druk dus dat scheelt weer ;). Grappig hoe wij elkaar in zo’n 1,5 uur weer helemaal hebben bijgepraat haha. Ook Beate kwam nog gezellig even langs, we hebben eigenlijk niet echt goede excuses voor het feit hoe weinig we elkaar zien aangezien we 3 straten van elkaar vandaan wonen.. maar ja ook hierbij blijft het toch altijd ‘druk druk’.

Met Joandi van Hemelryk vertoefte we zondag heerlijk in het fijne Den Bosch. Terwijl we heerlijk op het leuke terrasje van eetbar Dit lunchte kletsen we weer helemaal bij. De rauwe tonijn salade is echt een aanrader! Ondertussen zijn er natuurlijk ook alweer nieuwe plannen gemaakt voor een volgend gezellig dagje. Zo leuk hoe er vriendschappen via Instagram ontstaan! Uiteraard shopte we nog wat gave spulletjes en kleding in de sale, dronken we cappuccino’s bij Oerwoud en deze verlieten we uiteraard niet zonder plant! Met de handen vol tasjes en genoeg leuke besproken plannen lieten we DenBosch weer achter ons.

Maandoverzichtje    

Het was (is ;)) een heerlijke zonnige maand Juli met gezellige afspraakjes, heel veel lekkere lunches en kopjes koffie. En als het zonnetje nog even gezellig bij ons blijft (misschien wel s’nachts wat regen voor de dieren en de natuur? Kan dat moedernatuur?) heb ik ook heel erg veel zin in Augustus! Want behalve een vakantie staat er ook een 21 diner op de planning, nieuwe projecten en koffie dates! Uiteraard verschijnt daar weer een nieuwe maandoverzichtje  van!