Snapshot Diary | vakantie-achtig Juni


Een nieuwe Snapshot Diary online! Over een heerlijke maand vol familie en vrienden. Ook een beetje zonder familie wat betekende dat er ook gewassen, gekookt en schoongemaakt moest worden. Heerlijke dagen in het zonnetje, gezellige feestjes en fijne zomeravonden; Snapshot Diary Juni.

Week 22 & 23

Mijn juni maand kon eigenlijk niet beter beginnen. Een warme zomeravond, rode wijn en een kaasplankje, gewoon in de achtertuin! Een heerlijk zomergevoel bracht veel goede hoop voor deze maand. Maandag namen we afscheid van stagiaire Jente en Marijn bij &SUUS. Met een lekkere lunch en heerlijke (roze!) taart en koekjes. ‘s Middags ging ik samen met Suzanne op  intake voor een interieuradvies in een geweldig jaren 30 huis in Den Haag. De rest van de week werkte ik thuis aan verschillende kleinere to-do’s en genoot van het zonnetje zodra die er was. Dat weekend ging ik samen met Lieke naar het Ribs ‘n Blues festival in Raalte, onwijs gezellig! We kletsen het hele weekend bij en genoten nog gauw even van het zonnetje op een terras.

 

Week 24

Maandag bleef mijn werkplekje spontaan een dagje leeg! Samen met mijn vriend en schoonzussen ging ik namelijk een dagje naar de Apenheul en s’avonds gezellig uiteten. Donderdagavond kwam Beate gezellig langs. We hadden elkaar al weer een hele tijd niet gezien dus kletsen heel wat af! Zondag ging ik samen met Mika s’ochtends gezellig naar Utrecht. Heerlijk ontbeten bij Jozef, langs de grachten gewandeld en ijsjes gegeten. Het weekend afgesloten met een hele gezellige en heerlijke borrel met Karlijn en Eva bij Bar Cava.

 Utrecht Centrum
Snapshot Diary Juni  Snapshot Diary Juni

Week 25

Maandag was ik weer een dagje op het &SUUS kantoortje te vinden. Dinsdag ging ik gezellig langs bij mijn oma! Uiteraard ( 🙂 )  een lekker gebakje mee voor bij de koffie en een hebben samen lekker geluncht. Heerlijk zo’n dagje tussendoor! Woensdagochtend begon ook super gezellig met een vast groepje super leuke ondernemende vrouwen uit Zwolle waarmee ik samen ontbeten heb bij het super leuke Levjen. We sparren zo’n in keer in de 1-1,5 maand met elkaar over vragen die ons te binnen zijn geschoten de afgelopen tijd. Maar kletsen vooral over het ondernemen en onze bedrijven. Uiteraard ook over van alles en nog wat zoals vakantie’s. Die zijn namelijk ook heel belangrijk, toch? 😉  Het warme weekend brachten Mika en ik door in Friesland op de camping, we hadden zaterdag een bootje gehuurd en heerlijk van het zonnetje genoten. Bij toeval zagen we ook nog een stuk van de achterzwemmers van Maarten van der Weijden, jammer dat we er niet echt bij stil gestonden hebben anders waren we uiteraard 5 minuutjes eerder vertrokken 😉

Snapshot Diary Juni  Levjen Zwolle

Week 26

De laatste week van juni was een drukke maar leuke week die begon met twee dagen knallen op het &SUUS kantoor! Aan een interieuradvies voor een gaaf jaren 30 huis, waar ik vrijwel ook de rest van de week aan werkte. Wel buiten in mijn bikini want wat was het tropisch weer door de hittegolf. Woensdag ochtend en vrijdag ochtend had ik twee hele gezellige kennismakingen voor interieuradviezen in Vaassen. Oh en donderdag waren mijn ouders weer terug gekomen van hun rondreis door de Baltische Staten en Polen, na een maandje alleen thuis zijn is het ook wel weer heel gezellig om met z’n alle te zijn 😉 Vrijdag avond luidde ik het weekend in met wijntjes met Hilde bij Lieke! Zaterdagochtend ging de wekker wel heel vroeg.. Kon beter direct het vakantiebusje induiken.. Maar voor het goede doel want samen met Mika en een vriend vertrokken we naar Winterberg. Zij zouden er twee dagen gaan downhill mountainbiken. Zelf bleef ik met mijn onhandigheid maar weg van zo’n fiets. Maar ik heb heerlijk gewandeld en lekker op een terrasje in het zonnetje zitten werken, bloggen en lezen. Zeker geen straf, heerlijke koffietjes en een mooi uitzicht!

 
 
 

Wat een vakantie gevoel gaf deze maand. Het voelde echt al als zomervakantie. De Snapshot Diary Juni zat met leuke interieuradviezen, wasjes draaien, stofzuigen en koken (want ja alleen thuis), bezocht ik weer regelmatig de sportschool, had ik discussie’s met mijn weegschaal en twijfelde over van alles en nog wat. Maar juni zat vooral vol met dagen die mooie herinningen hebben opgeleverd. Die zijn tóch het allerbelangrijkste, dagen met familie en vrienden. Kom maar op juli, wees alsjeblieft nét zo leuk met zo’n heerlijk vakantie gevoel! Nu duurt het nog precies een maand voordat ik echt op vakantie ga, maar ik kijk er nu al naar uit!

De SnapShot Diary van Mei al gezien en gelezen? Vind je het leuk om update’s te krijgen over mijn persoonlijk en werk leven? Op mijn instagram deel ik regelmatig mijn bezigheden, inspiratie en persoonlijke avonturen.

April