Portfolio

Interieuradvies Wenum-Wissel

Bij dit interieuradvies mocht MetDanique ook meedenken en ontwerpen aan de uitbreiding van deze woning. Zo ontwierp MetDanique mee aan de ‘wintertuin’ en de modernisering van de houtkachel. De woonwens is een gezellig familiehuis waarin alle ruimtes een passend geheel zouden zijn. Een speelse en warme mix van vintage en modernere meubels met een stoere touch.

Interieuradvies Vaassen

Voor de benedenverdieping van hun huis was dit leuke gezin opzoek naar meer warmte en gezelligheid. De woning bevat veel ramen en staat in een mooie natuurlijke omgeving wat dan ook het concept voor het interieurontwerp was. Het buiten naar binnen halen door gebruik te maken van natuurlijke materialen en kleurtinten uit de omgeving. Doordat de woning veel ramen bevat was de akoestiek niet helemaal naar wens, om deze te verbeteren ontwierp MetDanique in het interieuradvies ook akoestische oplossingen.

Standbouw ontwerp M&C

Voor de aankomende beurzen (waaronder Security beurs in Essen en de Bouwbeurs te Utrecht) wilde M&C Protect BV graag eens met een andere, wat huiselijker en eigentijdse stand hun nieuwste producten showen. De wens voor het standontwerp was een gezelligere, huiselijkere sfeer, waardoor zij zich onderscheiden in de Hang- en Sluitwerk branche. MetDanique mocht het ontwerp van de stand creëren. Met dit ontwerp als uitgangspunt hebben de standbouwers van M&C Protect BV hier een vervolg aan gegeven.

Interieuradvies Didam

Voor de bovenverdieping van een kantoorpand in Didam is de wens een sfeervolle en ruime werkomgeving. Met ruimte voor een aantal vaste werknemers en werkplekken voor de flexwerkers indien deze op kantoor zijn. De ijzeren glazen tussenwanden waren door het bedrijf aangeschaft en dus in combinatie met de oranje kleur van het logo een goed uitgangspunt. MetDanique interieuradvies mocht interieur advies geven over de herindeling, kleur en accessoire gebruik van het kantoor.

Interieuradvies Woudenberg

De woonwens voor dit echtpaar met een jong kindje in Woudenberg is een sfeervol en gezellig familiehuis waarin stoere elementen centraal staan. Een industriële maar warme sfeer. De man des huizes kookt graag waardoor een fijne ruime eethoek een echt must was, natuurlijk moest er ook voor hun zoontje een speelplekje komen. In de uitvoering ontwierp MetDanique een maatwerk eet- speelbank en tv meubel.

Interieuradvies Vaassen

De woonwens voor dit lieve stel uit Vaassen is een frisse, gezellige en functionele woning. De beneden verdieping kreeg een frisse kleur en een nieuwe vloer. MetDanique interieuradvies mocht meedenken over een nieuwe indeling met het huidige meubilair en een nieuw verlichtingsplan. Een mooie opdracht die leidde tot een mooi opgefriste woning en enthousiaste bewoners.

Freelance opdracht &SUUS

Voor &SUUS werkt MetDanique regelmatig als freelancer. Voor dit mooie huis in Alphen a/d Rijn mochten wij een maatwerk advies leveren. De klanten wilden graag een eigen plekje voor de kinderen waar zij vrij konden spelen. Ook was een mooi maatwerk tv meubel waarin opberg- en styling mogelijkheden verwerkt waren een wens. Samen met &SUUS is hier een mooi advies uitgekomen met blij verraste klanten.

Freelance opdracht &SUUS

Voor &SUUS werkt MetDanique regelmatig als freelancer. De woonwens van deze klanten was een knus eetkamerhoekje met een bankje. Ook was een maatwerk tv meubel en een speelhoekje van de kinderen een belangrijk uitgangspunt voor dit interieuradvies. Een functionele woonkamer waar de familie gezellig samen kan zijn maar ook waar ieder een plekje heeft.

Eindexamen opdracht Cibap

Voor het eindexamen van het Cibap werd er in overleg met het toenmalige stagebedrijf &SUUS een woning en klanten uitgekozen waaraan MetDanique zou gaan werken. De woonwens was een gezellig familiehuis met een plek voor de kinderen, een ruime bank met meerdere zithoek mogelijkheden en een combinatie van kleuren. Met dit project heeft Danique het Cibap succesvol afgerond.

Wat klanten zeggen