Bijkeuken en tuinontwerp

Bijkeuken en tuinontwerp

Terugkerende klanten, het blijft bijzonder! Het vrolijke gezin van deze kleurrijke woning vroeg MetDanique om ook een ontwerp te maken voor de bijkeuken en tuinontwerp. Uiteraard moest ook dit voor beide een vrolijke, kleurrijk ontwerp zijn.

 

In de bijkeuken ontwierp ik een maatwerk kast waarin de wasmachine en droger komen te staan. Maar uiteraard ook met extra opbergruimte en een laag gedeelte met een werkblad en wasbakje. Een fijne, gemakkelijke plek om de was op te vouwen of vanuit de tuin even de handen te wassen. Het plafond kreeg een toffe print behang zodat we hier direct een gaaf accent hebben. De maatwerkkast in vrolijk geel zorgt dat je hier heerlijk vrolijk je was doet!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Bijkeuken en tuinontwerp nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!