Interieuradvies Egchel

Interieuradvies Egchel

Voor dit Interieuradvies Egchel  werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de benedenverdieping. Er stond namelijk een mooie uitbouw op de planning waardoor er veel meer ruimte ontstond. Heerlijk natuurlijk maar dit kan soms ook betekenen dat er een ruimte komt waar er voor je gevoel wat minder mogelijkheden mee zijn. De bewoners wilde graag een volwassen, sfeervol en knus interieur. Met fijne plekjes om te kunnen relaxen en te werken maar vooral ook een fijne ruimte om te borrelen met vrienden. De uitbouw zagen zij het liefste ook gedeeltelijk afgesloten van de woonkamer.

 

Woonkamer en keuken

Tegen de lange wand in de woonkamer ontwierp ik een maatwerkkast met een fijn borrelhoekje bij de keuken. Omdat de eettafel naar de uitbouw verhuisde ontstond er hier een perfect plekje voor! De woonkamer kant kreeg een warme, wijnkleur op de muur met een donkergroene bank ervoor zodat er een  warm contrast ontstaat. Het hudige vloerkleed en salontafel van de bewoners kregen gewoon weer een plekje en met een extra vloerkleed verbinden we de nieuwe fauteuil met de zithoek. In de keuken ontwerpte we een extra koffiebarretje en kreeg het nisje mooie ouderwetse deuren om de nieuwbouw woning iets meer een geleefdere sfeer te geven.

 

De uitbouw

De eetkamer verhuisde naar de uitbouw waar we direct een fijne haard plaatste. Super gezellig tijdens de borrelavondjes om deze te hebben branden! Rechts ervan creeerde we een zit en opberghoekje en rondom de nieuwe stalen pui plaatste ik twee wandlampen. Zo benadrukte we deze op een subtiele manier nog een beetje extra

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Egchel nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!