Interieuradvies Alphen a/d Rijn

Interieuradvies Alphen a/d Rijn – nieuwbouwwoning

Voor dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping. De aanstaande bewoners van deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn wilde namelijk van hun toekomstige woning een heerlijk gezinshuis maken. Een woning waar er voor iedereen een fijn plekje is en waar er op vrijdagmiddag gezellig geborreld kan worden!

 

Woonkamer

De woon,- en eetkamer scheidde we van elkaar af middels stalen deuren zodat de tieners lekker in de woonkamer tv kunnen kijken terwijl de ouders aan tafel zitten. In de woonkamer staat een grote bank waar er plek is voor iedereen gericht op een maatwerk tv meubel. Het tv meubel heb ik gedeeltelijk de hoek om laten gaan zodat het stukje richting de deuren, waar ook de fauteuil staat, betrokken blijft bij de woonkamer.  Naast de fauteuil staat een kastje voor opbergruimte en biedt zo een heerlijke leesplek!

 

Keuken en eetkamer

In de keuken komt er een geliefde eetbank van de bewoners te staan tegenover het grote kookeiland. De lattenwand achter de bank geeft een speelse knipoog naar het kleine stukje in de woonkamer en zorgt hiermee voor een verbinding. Naast de eettafel staat de piano van de bewoners geplaatst die benadrukt wordt met een paneel van behang.  Hierdoor wordt de piano een echt knus hoekje om te zitten! Het behang uit de woonkamer, van de tv muur, komt ook terug in dit gedeelte van de benedenverdieping en zorgt voor eenheid en rust. Tegelijkertijd geeft het patroon en kleurtje van het behang een heerlijke warme sfeer!

 

Meer MetDanique

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!