Interieuradvies Den Haag

Interieuradvies Den Haag

Voor dit interieuradvies in Den Haag werd MetDanique gevraagd voor de inrichting van een heerlijk, ruim appartement. De aanstaande bewoonster vroeg Danique om een ontwerp te maken voor de woon,- en eetkamer, de hal en het kantoortje. De voornaamste woonwens voor de woon,- en eetkamer was een warme, knusse sfeer waar ze zich echt thuis kon voelen. Warme aardse tinten, die samen een knusse ruimte vormen.

In de woonkamer heeft de schouw een donkere aarde tint gekregen die met een ton-sur-ton op de licht roze achterwand nog beter uitkomt. De zachte tint trokken we ook door op de muur met het grote raam zodat deze beter tot zijn recht kon komen. Een roest kleurige bank geeft de ruimte de eyecather effect.
In de eetkamer kozen we voor een lichte, ovale eettafel die op een zacht contrast geeft aan de rechte vormen in de woning. De zacht blauw bank ging mee vanuit haar vorige woning wat een fijn en opvallend contrast geeft met de donkere terra kleur op de muur. Door deze kleur gedeeltelijk op de zijmuren te schilderen, creëerde we optisch gezien een knus nisje om lekker in weg te kruipen.

Onder de bijzondere, naar buiten openslaande ramen ontwierp ik een maatwerk bankje waar ze heerlijk in het zonnetje zou kunnen zitten. Door de latjes niet geheel aansluitend te plaatsen kan ook de warmte van de verwarming eronder goed de ruimte in komen. Op de wand die naar de keuken leid  hangen posters in het kleurenpalet van de woning met een keukenthema.

Voor het kantoor was haar wens een rustige maar warme ruimte waar ze fijn kon werken zonder te veel afleiding. De gang wand kreeg dezelfde kleur die ook in de gang en woonkamer een rol speelt zodat de kamers goed aansluiten en er een eenheid ontstaat. Op de wand van het wandrek zit een zachte off-white die de ruimte, in combinatie met de zachte gordijnen een luxe en serene sfeer geeft.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Den Haag nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!