Interieuradvies Deventer - kleurrijke nieuwbouwwoning

Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning

Voor dit Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning werd MetDanique gevraagd om een kleurrijk interieurontwerp te maken. De aanstaande bewoners van een ruime nieuwbouwwoning hadden als woonwens een vrolijk, kleurrijke woning waar wel een eenheid in terug te vinden was. Tijdens de aangeleverde inspiratie kwam het behang met de bloemen bij beide bewoners steeds terug. Een concept dus! Alle kleuren die ik gebruik hebt in het interieuradvies zijn terug te vinden in de bloemen wandcirkel die een prominente plek kreeg in de eetkamer.

 

Woon,- en eetkamer

Om de lange wand in de woning wat op te breken maar tegelijkertijd wel de verbinding tussen woon,- en eetkamer te behouden, kozen we voor glazen roomdividers. Een lange maatwerk kast zorgt voor een eetbankje bij de eettafel, een bankje voor accessoires inclusief plek voor de kat in het midden en eindigt in een hogere dressoir gedeelte waartussen de divider staat. Met de kast creëren we een origineel stuk in de woning en direct opbergruimte. De kopse kant van de kast is open zodat er een fijne boekenkast ontstaat bij de fauteuil. Boven de fauteuil hebben we met plankjes een mooie katten speelwand gemaakt, een heerlijke plek voor de favoriete huisdier! In de woonkamer staat een grote, relax bank gericht op een tv met een maatwerk meubel. Het behang geeft een unieke en warme sfeer aan de zithoek en draagt direct bij aan het verbeteren van de akoestiek in de woning.

Bij de eettafel staan vier goed zitten de eetkamerstoelen en is er op het bankje genoeg plek. Het maatwerk kussen zorgt voor een goede zithouding op het eetkamerbankje.

 

Keuken

 

De keuken hebben we nog een paar keer veranderd. Het orignele idee van de bewoners, een donker grijze steen look keuken paste niet meer bij het plan en hun wensen. Uiteraard denk ik ook graag mee bij het ontwerpen van een keuken dus daar ontvingen de klanten meerdere optie’s voor!

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!