Interieuradvies Zutphen

Interieuradvies Zutphen

Voor een interieuradvies in Zutphen mochten we een ontwerp maken voor de gehele benedenverdieping en de master bedroom. De woonwens was een eclectisch interieur die perfect aansloot bij hun als gezin. Een levendig gezien waarin veel muziek werd gespeeld, de kinderen een fijn plekje hebben om te spelen en een knipoog in het interieur naar hun bijzondere reizen.

 

De hal & toilet

Om de bij binnenkomst van de woning al direct een mooie eyecather te hebben kozen we voor een gekleurde tegelvloer. De kleuren uit deze tegel komen ook terug in alle andere ruimtes van de woning zodat we een eenheid tussen de ruimtes creëren. In het nis

 

Woon,- en eetkamer

In de woonkamer plaatste we een ruime bank in een warme kleurtint. Een plek voor het hele gezin om heerlijk te kunnen ontspannen maar ook om er gasten te ontvangen. In de muur van de gang zit aan de woonkamer kant een verspringing, om hier zo volledig mogelijk gebruik van te maken van de ruimte ontwierpen we hier een maatwerk kast in. De kast sluiten we af met een schuifdeur met latjes zodat de tv hierachter niet altijd zichtbaar is. Op het andere gedeelte van de muur plaatste we een print behang. Door de schuifdeur kunnen de bewoners ook zelf de sfeer bepalen en is het drukke behangetje niet altijd zichtbaar! Om de piano wat meer onderdeel van de woonkamer te maken, ontwierpen we hierom heen een maatwerk kast met houten planken. Een perfecte plek voor de favoriete boeken en souvenirs van de bewoners!

De Chinese kast die de bewoners al in bezit hadden kreeg een roze tint om meer in het interieur te laten blenden. In de eetkamer kozen we voor een ronde tafel die de rechthoekige ruimte op een speelse manier opbreekt. In de uitbouw kozen we voor dezelfde vloertegel als in de gang zodat ook hierin eenheid en rust ontstaat, ondanks we voor een wat drukkere tegel gaan! We creëerde hier een heerlijk zitje om met een kopje koffie over de tuin te kijken en een ruimte plek voor de twee kinderen om te kunnen spelen.

 

Keuken make-over

Een van de belangrijkste woonwensen van de bewoners was ook een nieuwe keuken. De basis was al gekozen, het zou een keuken met een schiereiland worden. Wij mochten een ontwerp maken wat betreft de kleuren, materialen en details zoals wandtegels en handgrepen. We kozen voor een grijs groene keuken zodat de basis een warme sfeer uitstraalt. Het tegeltje op de achterwand geeft een speelse sfeer en heeft direct een praktische taak; zo is de achterwand gemakkelijk schoon te maken.

 

Master bedroom

De slaapkamer toverde we om tot een heerlijke, sfeervolle ruimte. Met het bed gericht op de ramen die een prachtig uitzicht naar de tuin bieden. De kasten plaatste we zo dat we middels een extra zitje een echte kleedruimte ontwierpen. Ook in de kamer laten we dezelfde kleurtinten terug komen en kiezen we weer voor natuurlijke materialen zoals hout, rotan en linnen.

 

VOOR MEER INFO & INSPIRATIE:

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Zutphen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!