Keukenontwerp Lottum

Keukenontwerp Lottum

Voor dit Keukenontwerp Lottum werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de nieuwe keuken. De bewoners wilde graag hun huidige keuken vervangen voor een mooie nieuwe maar er waren ook nog wat twijfels. Wel of niet verbouwen of alleen eventuele de muur doorbreken? Het liefste een fijn zitje in de keuken maar ook voldoende opberg,- en werkruimte. Na verschillende indelingen tijdens de tussenoplevering kwam deze mooie indeling eruit. De muur naar de woonkamer breken we open waardoor we met een schiereiland meer verbinding maken met de eetkamer. Naast de hoge kasten plaatste ik een klein bankje onder het raam en ontwierp een inklapbaar tafeltje.  Perfect voor de kinderen om hier gezellig tijdens het koken bij te komen zitten of juist om samen even een kop koffie te drinken s’ ochtends.

Keukenontwerp

 

De vloer in de keuken maakte plaats voor een warm zachte basis. Waardoor we met een mooie warme hout kleur konden werken. Het schiereiland kreeg een donkerblauwe tint met een kleine ribbel structuur. Hiermee geven we de keuken een net wat meer bijzondere uitstraling. Het prachtige dekton werkblad zorgt voor een lichte touch aan de keuken.
De plankjes boven het koffiehoekje brengen het hout van de houten kasten terug bij het eiland en met de hanglampjes geeft dit een heerlijk knus hoekje. De opbouwspots verlichten de hoge kastenwand goed uit en de plafondlamp van Tonone geeft gericht licht in het zitje!

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Keukenontwerp Lottum nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!