Interieuradvies Deventer - kleurrijke nieuwbouwwoning

Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning

Voor dit Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning werd MetDanique gevraagd om een kleurrijk interieurontwerp te maken. De aanstaande bewoners van een ruime nieuwbouwwoning hadden als woonwens een vrolijk, kleurrijke woning waar wel een eenheid in terug te vinden was. Tijdens de aangeleverde inspiratie kwam het behang met de bloemen bij beide bewoners steeds terug. Een concept dus! Alle kleuren die ik gebruik hebt in het interieuradvies zijn terug te vinden in de bloemen wandcirkel die een prominente plek kreeg in de eetkamer.

 

Woon,- en eetkamer

Om de lange wand in de woning wat op te breken maar tegelijkertijd wel de verbinding tussen woon,- en eetkamer te behouden, kozen we voor glazen roomdividers. Een lange maatwerk kast zorgt voor een eetbankje bij de eettafel, een bankje voor accessoires inclusief plek voor de kat in het midden en eindigt in een hogere dressoir gedeelte waartussen de divider staat. Met de kast creëren we een origineel stuk in de woning en direct opbergruimte. De kopse kant van de kast is open zodat er een fijne boekenkast ontstaat bij de fauteuil. Boven de fauteuil hebben we met plankjes een mooie katten speelwand gemaakt, een heerlijke plek voor de favoriete huisdier! In de woonkamer staat een grote, relax bank gericht op een tv met een maatwerk meubel. Het behang geeft een unieke en warme sfeer aan de zithoek en draagt direct bij aan het verbeteren van de akoestiek in de woning.

Bij de eettafel staan vier goed zitten de eetkamerstoelen en is er op het bankje genoeg plek. Het maatwerk kussen zorgt voor een goede zithouding op het eetkamerbankje.

 

Keuken

 

De keuken hebben we nog een paar keer veranderd. Het orignele idee van de bewoners, een donker grijze steen look keuken paste niet meer bij het plan en hun wensen. Uiteraard denk ik ook graag mee bij het ontwerpen van een keuken dus daar ontvingen de klanten meerdere optie’s voor!

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Deventer – kleurrijke nieuwbouwwoning nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Alphen a/d Rijn - tiener slaapkamer

Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer

Voor dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer werd MetDanique gevraagd, door oud klanten, om een indeling,- en kleurenplan te maken voor een zolderkamer van een tiener. Een super mooi compliment dat hun dochter een kleurenplan van MetDanique wilde!

 

Tiener slaapkamer

 

De indeling van de zolder kamer hebben we zo ingericht dat er verschillende knusse hoekjes ontstaan. Een tussenmuurtje zorgt ervoor dat er een inloopkast aan de rechterkant van de slaapkamer ontstaat. Het wandje behangen we met een zacht structuur behang die de ruimte een sfeervolle touch geeft. Een tussenwandje van latten scheidt de slaapkamer van een knusse zithoek. Hierin zit de tv verwerkt die doormiddel van een draaisysteem naar het bed en de bank kan worden gedraaid. De hoge muren hebben een warme, zachte groentint in combinatie met een zachte zandtint. Naast de hoekbank staat een fijn werkplekje knus onder de schuinen wanden geplaatst.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Apeldoorn - moderne villa

Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa

Voor dit Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de woon,- en eetkamer inclusief de toffe hoge hal. De woonwens van de aanstaande bewoners was een rustige maar sfeervolle en warme woning.

Hal

De binnenkomer van de woning is al een eyecather opzich door de bijzondere hoogte en mooie trap. Om deze nog meer te benadrukken plaatste we tegen de lange wand akoestiek verbeterende wandpanelen die helemaal vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Een grote ronde spiegel met wandmeubel geeft de bewoners een fijne mogelijkheid om sleutels etc op te bergen en om natuurlijk nog even een laatste blik in de spiegel te werken voor je de deur uit gaat. De grote ronde spiegel reflecteert ook het daglicht mooi waarmee we de hal extra licht en ruimtelijk laten aanvoelen.

 

Woon,- en eetkamer

 

Vanuit de grote stalen deuren kom je in de ruimtelijke woon,- en eetkamer terecht. Een grote u-bank biedt het gezin een fijne plek om gezellig met elkaar te kunnen relaxen. In de maatwerk kast is er een plekje voor de tv, opbergruimte en styling mogelijkheden waarmee we direct een statement wordt gezet. Omdat de donkere tegelvloer een koelere uitstraling aan de grote ruimte geven hebben we ervoor gekozen om onder de eettafel een vissegraat patroon pvc vloer te leggen. Hiermee breken we de grote oppervlakte op en geven we de eetkamer een warme look and feel! De lange wand bij de keuken kreeg een warme, zachte groen tint waarmee we ook gedeeltelijk het plafond schilderen. De lange wand wordt hierdoor een stuk knusser!

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies Epe kleurrijke woning

Interieuradvies Epe – kleurrijke woning (2) werk,- en slaapkamer

Voor deze kleurrijke woning in Epe mocht MetDanique ook interieuradvies geven voor het kantoor en de slaapkamer. Wederom wilde de bewoners een kleurrijk en opvallend interieur. Wat huidige items zoals een schilderij verwerkte we in de ontwerpen en net als de wens om de logeerkamer om te kunnen bouwen tot groot kantoor.

 

Kantoor en logeerkamer

Het kantoor beneden moest tevens ook dienen als eventuele logeerkamer. Dus deelde we de ruimte op in een fijne werkplek achter de houten latjes met een mooie achtergrond. Handig voor tijdens de online vergaderingen! En direct een heerlijke plek om een telefoontje te plegen of een kop koffie te drinken. En het andere gedeelte van de ruimte werd de logeerkant. Met een opklapbaar bed geeft dit ook nog de mogelijkheid om er juist nog meer een kantoor gevoel van te maken zodra je klanten ontvangt. Het schilderij wat de bewoners mee namen naar dit nieuwe huis kreeg een mooi plekje recht tegenover het bed.

 

Masterbedroom

Boven werd de ruimte voor de masterbedroom wat verbouwd en plaatste we twee dakramen voor een ruimtelijk gevoel en om optimaal van het daglicht gebruik te kunnen maken. Middels een voorzet muur deelde we ook deze kamer op zodat we hier twee functie’s kwijt kunnen; het slaapgedeelte en een inloopkast. Het grote behang bloem behang zet de toon in de slaapkamer waar we alle, opvallende kleuren uit hebben gehaald en deze in de ruimte verwerkt. Het plafond boven het bed schilderen we ook gedeeltelijk mee zodat het bed een echt knus eiland in de ruimte vormt.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Epe kleurrijke woning nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!