Interieuradvies Leidschendam

Interieuradvies Leidschendam

Voor dit interieuradvies in Leidschendam werd MetDanique gevraagd voor de inrichting van een woon+eetkamer en de slaapkamer van een leuk appartement. De woonwens van de bewoners was een wat meer warmere basis. Maar waar er wel ruimte bleef voor haar kunst, fotografie en persoonlijke items.

 

Woon+eetkamer

In de woonkamer ontwierp ik een indeling en interieur die op twee verschillende manieren gebruikt kon worden. Een winter en zomer opstelling, gericht naar het raam om van het uitzicht te genieten maar ook juist meer gericht op binnen. De ronde eettafel met stoelen bleven in de ruimte staan evenals de zwarte stelling kast. Om het nisje in de woonkamer wat meer te benadrukken koos ik ervoor om hierin een groen bloem behang te plaatsen. De zachte zand tint uit het begon heb ik doorgetrokken op de rechter muur. Om de woon en eetkamer bij elkaar te betrekken koos ik voor een diepe groentint op de lange muur. Tegen beide muren komt het essenhouten tv meubel mooi, contrasterend naar voren. Boven de eettafel hingen we een favoriete lamp van de bewoonster.

 

Slaapkamer

In de slaapkamer zijn er door een eventuele verbouwing ook meerdere indelingskeuzes. Vandaar dat ik ook hier liet zien dat er met dezelfde meubels twee verschillende indelingen te maken zijn. Bij elke indeling ontstaat er een andere sfeer. Bij de indeling waarbij de verbouwing gedaan is, later wordt waarschijnlijk de schouw eruit gehaald, is er ruimte om optisch een nisje te maken. Hier heb ik het bed dan ‘in’ geplaatst wat een knus en speels gevoel aan de ruimte geeft. Op de lange wand is er dan ruimte voor een mooi dressoir en hierboven kunstwerken.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Leidschendam nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!