Interieuradvies Apeldoorn - moderne villa

Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa

Voor dit Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de woon,- en eetkamer inclusief de toffe hoge hal. De woonwens van de aanstaande bewoners was een rustige maar sfeervolle en warme woning.

Hal

De binnenkomer van de woning is al een eyecather opzich door de bijzondere hoogte en mooie trap. Om deze nog meer te benadrukken plaatste we tegen de lange wand akoestiek verbeterende wandpanelen die helemaal vanaf de vloer tot aan het plafond lopen. Een grote ronde spiegel met wandmeubel geeft de bewoners een fijne mogelijkheid om sleutels etc op te bergen en om natuurlijk nog even een laatste blik in de spiegel te werken voor je de deur uit gaat. De grote ronde spiegel reflecteert ook het daglicht mooi waarmee we de hal extra licht en ruimtelijk laten aanvoelen.

 

Woon,- en eetkamer

 

Vanuit de grote stalen deuren kom je in de ruimtelijke woon,- en eetkamer terecht. Een grote u-bank biedt het gezin een fijne plek om gezellig met elkaar te kunnen relaxen. In de maatwerk kast is er een plekje voor de tv, opbergruimte en styling mogelijkheden waarmee we direct een statement wordt gezet. Omdat de donkere tegelvloer een koelere uitstraling aan de grote ruimte geven hebben we ervoor gekozen om onder de eettafel een vissegraat patroon pvc vloer te leggen. Hiermee breken we de grote oppervlakte op en geven we de eetkamer een warme look and feel! De lange wand bij de keuken kreeg een warme, zachte groen tint waarmee we ook gedeeltelijk het plafond schilderen. De lange wand wordt hierdoor een stuk knusser!

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Apeldoorn – moderne villa nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies moderne woning Zwolle

Interieuradvies moderne woning Zwolle

Interieuradvies moderne woning Zwolle
Een gezellige familie ontwierp, in samenwerking met een architect en bouwt hun eigen moderne woning in Zwolle. Voor de inrichting van de woning werd MetDanique gevraagd om een Interieuradvies te ontwerpen, passend bij hun nieuwe thuis en woonwensen. Voor hun nieuwe droomhuis was de woonwens een gezellige familie woning met een grote leefkeuken en een knusse woonkamer. Een moderne woning met een natuurlijke sfeer en een chique touche!

 

Omdat de woning vooral uit rechte en strakke lijnen bestaat, doorbreken we deze bewust met ronde vormen in het interieur. Zodat het geheel een speelse mix wordt en de woning meer zachtheid krijgt. Deze zien we terug in de ovale eettafel en in de vorm van eetkamerstoelen. Maar zien we  ook terug in de lampen en natuurlijk in de accessoires. Een van de wensen van de bewoners was een knusse woonkamer. Door de achterwand van de bank een groen tint te geven en deze gedeeltelijk op het korte zij muurtje door te laten lopen ontstaat er optisch een hoekje. Wat voor een knus en gezellig sfeertje zorgt!

 

In de hoek bij de glazen pui heb ik een lage, relax fauteuil geplaatst die omringt is door planten. Zodat de bewoners zich helemaal, zéker als het zonnetje naar binnen schijnt, in de natuur wanen. De keuze voor een lagere fauteuil was zeer bewuste keuze. Zodat vanaf de bank in de woonkamer, het uitzicht naar buiten niet belemmerd zou worden door een hoge stoel. Op deze manier is het uitzicht vanuit alle hoeken van het huis optimaal benut!

 

Opzoek naar meer informatie & inspiratie ?

 

Op de portfolio pagina kunt u, als u dat leuk vindt natuurlijk, naast dit interieuradvies voor de moderne woning in Zwolle, meerdere interieuradviezen bekijken. Voor meer informatie over een interieuradvies kunt u hier terecht. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!