Interieuradvies Pijnacker

Interieuradvies slaapkamer Pijnacker

Terug kerende klanten, een groot compliment! Voor dit leuke stel mocht MetDanique namelijk al eerder een ontwerp maken voor benedenverdieping! Dit keer werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer en gang in Pijnacker te ontwerpen. De woonwens voor de slaapkamer was juist een wat meer knussere ruimte in warme tinten. Een echte slaapkamer om ontspannend de dag te beginnen en de eindigen! En nu de woonkamer zo naar hun wens was geworden wilde ze toch ook wel de gang wat meer bij de gehele benedenverdieping betrekken.

 

Om het bed wat meer te accentueren heb ik achter het bed gekozen voor een paneel van behang. De rest van de muren hebben een zachte tint die uit het behang is gezocht. Zo matchen de kleuren met elkaar is ontstaat er een fijne, zachte ruimte. Om de ruimte wel wat meer pit te geven kregen de meubels juist een donkere tint. Zwart gebeitst hout en frontjes voor de kledingkasten. De kamer geven we een luxe touch met gouden nachtlampjes en een staande vloerlamp naast het dressoir.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies slaapkamer Pijnacker nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Pijnacker

Interieuradvies Pijnacker | nieuwbouw woning

Voor het interieuradvies in Pijnacker werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies te ontwerpen voor hun nieuwe nieuwbouw woning. De aanstaande bewoners wilde namelijk een wat meer originelere indeling en eenheid in de benedenverdieping. Zachte warme tinten met mooie eyecathers was de woonwens voor het interieur.

 

De woonkamer

In het midden van de woning plaatste we een grote hoekbank zodat het stel genoeg ruimte heeft om vrienden en familie uit te nodigen. Van trapmuur tot aan de buiten muur ontwierp ik een maatwerk tv meubel waarmee we de lengte van de woning benadrukken. Het maatwerk tv meubel biedt de woonkamer extra veel opbergruimte en de twee open vakken geven een speelse touch. De wand van de trapkast wordt bekleed met akoestische houten wandpanelen. Achter de bank komt een zwevende kast te hangen met open vakken die de lange wand speels opbreekt en tegelijkertijd opberg en styling ruimte biedt.

 

De eetkamer & keuken

De ovale eettafel breekt op een speelse manier met de vierkante en rechthoekige vormen in huis. Doordat de tafel over dwars in de ruimte is geplaatst ontstaat er een echte eethoek die verbonden is met de keuken. Met een IXXI in de kleuren van het interieur en als knipoog naar een van de mooie reizen van de bewoners bakenen we de zithoek af tot knusse, sfeervolle plek. Zo heeft het stel optisch gezien ook echt een aparte eetkamer. In de keuken hebben we een nisje in de kastenwand gemaakt zodat hier het koffieapparaat etc in kan komen te staan. De achterwand is betegeld met een donkergroen tegeltje wat de keuken een warme en originele sfeer geeft.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Pijnacker nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!