Interieuradvies Epe

Interieuradvies Epe

Voor dit interieuradvies in Epe werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor deze mooie in Rietveld-stijl gebouwde woning. De eetkamer lag op het hoogste niveau, met een zwevende trap kom je terecht in de grote woonkamer die weer via een trap leidde naar de benedenwoonkamer. De woonwens van de bewoners was voornamelijk een warm, sfeervol interieur met een inrichting die aansluit bij de bouw van het huis. Vanwege een strakke planning begonnen we eerst met het kleurenplan waar de bewoners mee aan de slag konden. Een kleurenplan met warme en zachte aarde tinten.

De grote, boven woonkamer functioneert als echte familie kamer, met een indrukwekkende schouw als het middelpunt. Om hoogte van de muren in de bovenwoonkamer extra te benadrukken koos ik ervoor om het bovenste gedeelte van de muur een donker rode aarde tint te geven. De rest van de muur kreeg een zachtere roze tint zodat de overgang op een rustige, ton-sur-ton manier ontstond.

In de beneden woonkamer, waar de tv en een werkplekje een plekje moesten krijgen kozen we voor wat meer donkere tinten. De twee banken kregen een koningsblauwe tint die in combinatie met het geel in de details een kleine ode aan Rietveld zijn. Het werkplekje werd een maatwerk kast die ook direct opbergruimte biedt.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Epe nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!