Interieuradvies Horst - Appartement

Interieuradvies Horst – Appartement

Voor dit Interieuradvies Horst – Appartement werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor zowel binnen als het terras. De nieuwe bewoner wil namelijk buiten graag bij binnen betrekken zodat er een eenheid ontstaat. De wens was een vrolijk en warm appartement met het liefste een mooi opvallende kleur bank! Het terras kan je hier bekijken. 

 

Hal

Bij binnenkomst in de hal heb ik gekozen voor een vrolijk behangetje in de kleuren die overal in het appartement terug komen. Dit zorgt direct voor eenheid in de woning, een verbinding tussen verschillende ruimtes. Tegen de lange wand staat een houten bankje die ook buiten kan staan, gemakkelijk wanneer er toch wat meer zitplekken nodig zijn. Aan de wand richting de woonkamer, bij de stalendeur, hangt een dockfour aan de wand. Een mooi element om zowel akoestische verbetering, wanddecoratie en opbergruimte te combineren.

 

Woon,- en eetkamer

De keuken kreeg een donkerhout frontje met een licht blad zodat deze direct een gezellige warme uitstraling aan de ruimte geeft. Om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten kozen we voor een eiland aan de keuken en een grote modulaire bank. Een tv op pootjes is hierbij een ideale keuze omdat deze gemakkelijk te verplaatsen is naar de plek die gewenst is. De bank krijgt een mooie okergele kleur die een warme boho sfeer geeft in combinatie met de roze muur hierachter. De blauwe streep zorgt voor een speelse overgang naar de gele tint die weer richting de gang loopt. Door voor een glazen deur te kiezen zien we ook vanuit de woonkamer het behang. Deze blauw tint zien we ook terug in de slaapkamer

 

Slaapkamer

De slaapkamer toveren we om tot een heerlijke fijne, rustige plek om te relaxen. De bewoner wil graag ‘s ochtends een kopje koffie in bed kunnen drinken om relaxed de dag te beginnen. Boven het bed komt de blauw tint terug in de houten plank die direct een mooie ruimte biedt voor posters, kunstwerken en foto’s.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Horst – Appartement nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Alphen a/d Rijn - tiener slaapkamer

Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer

Voor dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer werd MetDanique gevraagd, door oud klanten, om een indeling,- en kleurenplan te maken voor een zolderkamer van een tiener. Een super mooi compliment dat hun dochter een kleurenplan van MetDanique wilde!

 

Tiener slaapkamer

 

De indeling van de zolder kamer hebben we zo ingericht dat er verschillende knusse hoekjes ontstaan. Een tussenmuurtje zorgt ervoor dat er een inloopkast aan de rechterkant van de slaapkamer ontstaat. Het wandje behangen we met een zacht structuur behang die de ruimte een sfeervolle touch geeft. Een tussenwandje van latten scheidt de slaapkamer van een knusse zithoek. Hierin zit de tv verwerkt die doormiddel van een draaisysteem naar het bed en de bank kan worden gedraaid. De hoge muren hebben een warme, zachte groentint in combinatie met een zachte zandtint. Naast de hoekbank staat een fijn werkplekje knus onder de schuinen wanden geplaatst.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Alphen a/d Rijn – tiener slaapkamer  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Epe kleurrijke woning

Interieuradvies Epe – kleurrijke woning (2) werk,- en slaapkamer

Voor deze kleurrijke woning in Epe mocht MetDanique ook interieuradvies geven voor het kantoor en de slaapkamer. Wederom wilde de bewoners een kleurrijk en opvallend interieur. Wat huidige items zoals een schilderij verwerkte we in de ontwerpen en net als de wens om de logeerkamer om te kunnen bouwen tot groot kantoor.

 

Kantoor en logeerkamer

Het kantoor beneden moest tevens ook dienen als eventuele logeerkamer. Dus deelde we de ruimte op in een fijne werkplek achter de houten latjes met een mooie achtergrond. Handig voor tijdens de online vergaderingen! En direct een heerlijke plek om een telefoontje te plegen of een kop koffie te drinken. En het andere gedeelte van de ruimte werd de logeerkant. Met een opklapbaar bed geeft dit ook nog de mogelijkheid om er juist nog meer een kantoor gevoel van te maken zodra je klanten ontvangt. Het schilderij wat de bewoners mee namen naar dit nieuwe huis kreeg een mooi plekje recht tegenover het bed.

 

Masterbedroom

Boven werd de ruimte voor de masterbedroom wat verbouwd en plaatste we twee dakramen voor een ruimtelijk gevoel en om optimaal van het daglicht gebruik te kunnen maken. Middels een voorzet muur deelde we ook deze kamer op zodat we hier twee functie’s kwijt kunnen; het slaapgedeelte en een inloopkast. Het grote behang bloem behang zet de toon in de slaapkamer waar we alle, opvallende kleuren uit hebben gehaald en deze in de ruimte verwerkt. Het plafond boven het bed schilderen we ook gedeeltelijk mee zodat het bed een echt knus eiland in de ruimte vormt.

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Epe kleurrijke woning nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Pijnacker

Interieuradvies slaapkamer Pijnacker

Terug kerende klanten, een groot compliment! Voor dit leuke stel mocht MetDanique namelijk al eerder een ontwerp maken voor benedenverdieping! Dit keer werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer en gang in Pijnacker te ontwerpen. De woonwens voor de slaapkamer was juist een wat meer knussere ruimte in warme tinten. Een echte slaapkamer om ontspannend de dag te beginnen en de eindigen! En nu de woonkamer zo naar hun wens was geworden wilde ze toch ook wel de gang wat meer bij de gehele benedenverdieping betrekken.

 

Om het bed wat meer te accentueren heb ik achter het bed gekozen voor een paneel van behang. De rest van de muren hebben een zachte tint die uit het behang is gezocht. Zo matchen de kleuren met elkaar is ontstaat er een fijne, zachte ruimte. Om de ruimte wel wat meer pit te geven kregen de meubels juist een donkere tint. Zwart gebeitst hout en frontjes voor de kledingkasten. De kamer geven we een luxe touch met gouden nachtlampjes en een staande vloerlamp naast het dressoir.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies slaapkamer Pijnacker nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Deventer Slaapkamer

Interieuradvies Deventer – Slaapkamer

Voor de terug kerende klanten van Interieuradvies Deventer, zo leuk, mocht MetDanique weer aan achter de tekentafel gaan! Ditmaal voor een Interieuradvies Slaapkamer. De bewoners wilde hier graag wat meer uit halen nu er een dakkapel geplaatst ging worden. Een vraagstuk was nog even, wordt het een logeerkamer met werkplekje of gaan we er misschien toch zelf slapen?

 

Slaapkamer

Nadat we tijdens de tussenoplevering naar verschillende indelingsmogelijkheden van de kamer keken besloten de bewoners er toch zelf te gaan slapen. Ik creëerde een afscheidingswand van een stalen frame en brons glas zodat de slaapkamer ook wat meer een afgesloten ruimte wordt. Tegen de achterwand aan plaatste ik in het ontwerp een voorzet muurtje met aan beide kanten twee nisjes. Zodat er niet nog extra nachtkastjes nodig zijn en het diept effect onrustiger zou worden. De muur inclusief het voorzet muurtje kreeg voor een rustig beeld dezelfde kleur en het maatwerk bed wat er tegen aan staat wordt in hetzelfde hout gemaakt als de kastdeuren op de voorzolder. Omdat het maatwerk houten bed meer een ombouw is betegelde ik het voorzet muurtje met Spaanse tegels als hoofdbord. In de dakkapel komt het bureau te staan wat voor een fijne thuiswerk plek zorgt. En om tijdens de Digitale Meetings een rustig maar toch gezellige achtergrond te hebben kreeg de linkerkant van de slaapkamer een zacht, linnenstructuur behang. Wat natuurlijk direct voor een fijne, natuurlijke sfeer in de ruimte zorgt.

 

Kastenkamer

De voorzolder bleef een kasten kamer. Met een op maat gemaakte inbouwkasten en de huidige ikea lade kasten heeft de ruimte al een goede basis. Met een vloerkleed, webbing bankje en wat planten maakte ik de ruimte in het ontwerp wat meer af. Een heerlijke plek om de dag te beginnen en te eindigen!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit IInterieuradvies Deventer Slaapkamer nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht

Interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht

Een super gezellig stel uit Rotterdam vroeg MetDanique  om een interieuradvies voor de gehele woning van hun nieuwe huis in Hendrik-Ido-Ambacht te ontwerpen. Omdat het een nieuwbouw woning betreft dacht ik mee vanaf het begin om zo de keuzes voor al het meerwerk optie’s te gemakkelijke. Zo konden we alle optie’s helemaal naar wens samenstellen, passend bij hun persoonlijke woonwensen en het ontwerp! De woonwens voor hun nieuwe thuis was vooral warmte, gezelligheid met een stoere touch. Waar zij echt thuis kwamen, fijne relax plekken hadden en een ruimte lounge bank. Maar bovenal, eenheid door de gehele woning.

 

MetDanique dacht mee met de benedenverdieping en de bovenverdieping, ontwierp de plannen voor de ruimte walk-in-closet en dacht mee met de indeling van de badkamer. Voor de benedenverdieping kwam er tijdens de tussenoplevering nog een woonwens bij; een mooi maatwerk meubel met een sfeervolle, elektrische houtkachel. De natuurlijke sfeer en tinten zijn in elke kamer terug te zien. Om eenheid te creëren koos ik voor een groen kleuren palet met als accent een zachte, warme grijs. Om te voorkomen dat het een kleurenpalet wat saai zou worden gebruikte ik in elke kamer andere tinten en accenten. Zo kreeg de benedenverdieping met hout, leer en zwarte accenten een wat meer stoere sfeer. Werd de Master bedroom voor dit interieuradvies Hendrik-Ido-Ambacht een serene kamer waar de bewoners hun dag rustig en ontspannen kunnen beginnen en eindigen. De ruimte extra kamer die als walk-in-closet dient een luxere touch door zachte stoffen en gouden details. De badkamer en het toilet beneden kregen een lichtgroene tint gecombineerd met zwarte accenten een optisch ruimere en industriële touch. Eenheid door de gehele woning maar elke kamer met zijn eigen unieke sfeer!
Op de portfolio pagina kunt u meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!