Interieuradvies herenhuis Vaassen

Interieuradvies herenhuis Vaassen | Loft inrichting

Voor die Interieuradvies voor een prachtig herenhuis in Vaassen werd MetDanique gevraagd om mee te denken over de laatste details. Over het algemeen waren de bewoners namelijk al erg tevreden met hun inrichting maar het voelde nog niet helemaal af. Een prachtige basis met grote stalen deuren, mooi ruime keuken en natuurlijk de originele elementen van het huis waren een ideale start om verder te gaan.

Voor de serene loft woning maakte ik een 2D ontwerp voor een indeling met nieuwe bank en eetkamer stoelen. Voor de woonkamer gaf ik een kleuradvies waardoor we het knusse hoekje nog niet iets meer kunnen benadrukken. Er een echte eyecather van maken. Ook maakte ik een uitgebreide shoplist met woonaccessoires. Zo kunnen de bewoners heerlijk zelf aan de slag met de styling van het huis! Voor de erker kozen we voor een linnen-look gordijn die het geheel een sfeervolle en luxe touch geeft.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies herenhuis Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!