Interieuradvies Horst - terras ontwerp

Interieuradvies Horst – terras ontwerp

Voor dit Interieuradvies Horst – terras ontwerp werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor zowel binnen als buiten. Hoe het gehele appartement geworden is kan je via deze link zien! 

Terras

Bij het appartement Horst zit een heerlijke terras. De bewoner wilde hier graag meerdere zitplekjes hebben en een mooie verbinding met de binnenkant van de woning maken. We creeerde een heerlijke lounge plek in de hoek van de woning, gericht op de bank binnen. Ik koos voor een rotan fauteuil omdat deze ook super leuk binnen zal staan en hierdoor op twee manieren kan worden ingezet, handig! Een hoge bartafel zorgt voor een fijne zit en borrelplek in het zonnetje. De barkrukken geven de ruimte, net als het ronde kleed, een gezellige warme sfeer. Doordat er een stukje overkapping is konden we heel gemakkelijk leuke prikkabels ophangen die buiten helemaal een feestelijk sfeertje geven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Horst – terras ontwerp nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

INTERIEURADVIES UTRECHT – TUIN

INTERIEURADVIES UTRECHT – TUIN (3)

Voor dit interieuradvies Utrecht – tuin werd MetDanique gevraagd om ook een ontwerp mocht maken voor zowel de benedenverdieping als de bovenverdieping. Werd ik halverwege het traject ook door de bewoners gevraagd om een ontwerp te maken voor hun tuin. Een groot compliment en super leuk om te doen!

De woonwens was om in  de kleine tuin toch gezellige knusse zithoekjes te creëren. Een eettafel waar er heerlijk gegeten en geborreld kon worden maar ook een plek om te kunnen relaxen. Zo ontwierp ik een fijne plek buiten met een grote eettafel en een lounge gedeelte. In het stukje tuin wat wat lager ligt ten op zichtte van de rest creëerde ik een fijne plek voor ‘s avonds. Twee gezellige hangstoeltjes bij een vuurschaal, de plek om s’ avonds samen een wijntje te drinken!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit INTERIEURADVIES UTRECHT – TUIN nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!