Interieuradvies Hegelsom - werkkamer

Interieuradvies Hegelsom – werkkamer

Voor het interieuradvies Hegelsom werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping en het thuiswerk kantoor. De benedenverdieping kan je op deze pagina bekijken. 
De werkkamer moest een warme maar lichte ruimte worden, een fine plek om te kunnen werken, wat spullen op te bergen maar natuurlijk met een mooie achtergrond tijdens online meetings.

Werkkamer

Omdat de bewoners beide regelmatig thuis werken stond een thuiswerk kantoor op het wensenlijstje voor de nieuwe woning. Boven werd een kamer wat vergroot en kreeg de ruimte een dakkapel. Erg fijn natuurlijk om in het daglicht te kunnen werken. De kamer kreeg in de basis een fijne, warme zachte sfeer. De wanden kregen een zand tint en op de muren rondom het dakkapel plaatste we een structuur behang. Met een structuur behang met zoals hier een subtiele print kan je heel makkelijk de ruimte een speelse sfeer geven. Zonder dat de muren direct op je af komen.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Hegelsom – werkkamer nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!