Interieuradvies Boxtel

Interieuradvies Boxtel – Tuinkamer ontwerp

Voor dit Interieuradvies Boxtel werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor het tuinkamer. De woonwens van de bewoners is namelijk om de tuinkamer om te toveren naar een heerlijke relax ruimte. Een van de basis elementen is een sauna die in de ruimte werd geplaatst en er moest een klein keukentje komen. Een lichte en sfeervolle ruimte waar er voor iedereen plek was om te relaxen, ruimte om met vrienden te borrelen en uiteraard genoeg opbergruimte. Op de vloer komt een grijze laminaat te liggen die in de zelfde richting als de stenen buiten, zodat het tuinhuis mooi blend in het tuinontwerp.

Tegen de rechter zijwand wordt het keukentje geplaatst. Om een warme maar rustige basis te creëren heb ik ervoor gekozen om een taupe kleurige keuken met houten barretje te ontwerpen. Hieraan is er ruimte voor twee barkrukken waar er fijn een drankje kan worden gedronken. De wand achter de keuken is van origine een bakstenen muur die in het ontwerp met een witte kleur wordt overgeschilderd. Zo behouden we het stoere effect van de muur zonder dat de rode bakstenen teveel aanwezig zijn. Door de houten balken die het plafond bevat kan de keuken niet helemaal tot boven aan. Om hier een rustig geheel van te maken heb ik ervoor gekozen om de lange achterwand op te delen in twee kleuren. De onderkant van de wand een zachte groen tint en het bovenste gedeelte, gelijk getrokken aan de bovenkant van de keuken, een zachte off-white. Een lichte hoekbank en een fluwelen groene fauteuil creëren samen een fijne zithoek. Een gouden wandlamp geeft een luxe detail aan de art-wall en biedt direct een praktische en sfeervolle verlichting.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Boxtel nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!