Interieuradvies Nijmegen - jaren 30 woning

Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning

Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning – Door dit gezellige gezin werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping inclusief keukenontwerp. Deze prachtige jaren 30 woning wordt uitgebouwd met een heerlijke, ruime uitbouw. Hierdoor ontstaan er veel meer ruimte en mogelijkheden voor de bewoners, een goed doordacht plan was wel dus wel gewend! We gingen aan de slag met indelingsschetsen voor alle ruimtes en de keukens. Er stonden leuke mogelijkheden om alle ruimtes bij elkaar te betrekken maar ook om ze juist te kunnen afsluiten.

 

Woonkamer

Aan de voorkant van de woning creëerde we een heerlijke, knusse familie zithoek. De plek voor in dit Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning waar de bewoners gezellig samen tv konden kijken en op de bank relaxen. Het behang zorgt voor een warme gezellige sfeer en de bank geeft juist weer een stoere touch. De moderne kroonluchter komt prachtig tot zijn recht in de authentieke plafond ornamenten.

 

Keuken

Voor de keuken kozen we voor een half rond eiland om een fijne looproute te creëren. Een grote lange eettafel biedt het gezin veel zitruimte om gezellig met zijn vijven aan tafel te zitten maar ook zeker om vrienden en familie te laten aanschuiven.  De blauw/groene keuken is echt de eyecather van deze ruimte geworden! De keuken laten we optisch doorlopen in een maatwerkkast in de uitbouw maar om hier voor paneeldeurtjes te kiezen voelt het niet echt als een grote keuken. Terwijl de ruimtes wel echt met elkaar in verbinding staan hierdoor.

 

De uitbouw

De uitbouw wordt dé plek om met vrienden, familie en het gezin lekker te relaxen. Een zitplek helemaal gericht op elkaar en de tuin! Het half hoge betegelde muurtje geeft de ruimte een speelse touch en biedt direct een fijne plek voor accessoires. De half ronde bank verbindt met zijn vorm mooi met de keuken en biedt een unieke beleving in de zitkamer.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Nijmegen – jaren 30 woning nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Egchel

Interieuradvies Egchel

Voor dit Interieuradvies Egchel  werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de benedenverdieping. Er stond namelijk een mooie uitbouw op de planning waardoor er veel meer ruimte ontstond. Heerlijk natuurlijk maar dit kan soms ook betekenen dat er een ruimte komt waar er voor je gevoel wat minder mogelijkheden mee zijn. De bewoners wilde graag een volwassen, sfeervol en knus interieur. Met fijne plekjes om te kunnen relaxen en te werken maar vooral ook een fijne ruimte om te borrelen met vrienden. De uitbouw zagen zij het liefste ook gedeeltelijk afgesloten van de woonkamer.

 

Woonkamer en keuken

Tegen de lange wand in de woonkamer ontwierp ik een maatwerkkast met een fijn borrelhoekje bij de keuken. Omdat de eettafel naar de uitbouw verhuisde ontstond er hier een perfect plekje voor! De woonkamer kant kreeg een warme, wijnkleur op de muur met een donkergroene bank ervoor zodat er een  warm contrast ontstaat. Het hudige vloerkleed en salontafel van de bewoners kregen gewoon weer een plekje en met een extra vloerkleed verbinden we de nieuwe fauteuil met de zithoek. In de keuken ontwerpte we een extra koffiebarretje en kreeg het nisje mooie ouderwetse deuren om de nieuwbouw woning iets meer een geleefdere sfeer te geven.

 

De uitbouw

De eetkamer verhuisde naar de uitbouw waar we direct een fijne haard plaatste. Super gezellig tijdens de borrelavondjes om deze te hebben branden! Rechts ervan creeerde we een zit en opberghoekje en rondom de nieuwe stalen pui plaatste ik twee wandlampen. Zo benadrukte we deze op een subtiele manier nog een beetje extra

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Egchel nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!