Bijkeuken en tuinontwerp

Bijkeuken en tuinontwerp

Terugkerende klanten, het blijft bijzonder! Het vrolijke gezin van deze kleurrijke woning vroeg MetDanique om ook een ontwerp te maken voor de bijkeuken en tuinontwerp. Uiteraard moest ook dit voor beide een vrolijke, kleurrijk ontwerp zijn.

 

In de bijkeuken ontwierp ik een maatwerk kast waarin de wasmachine en droger komen te staan. Maar uiteraard ook met extra opbergruimte en een laag gedeelte met een werkblad en wasbakje. Een fijne, gemakkelijke plek om de was op te vouwen of vanuit de tuin even de handen te wassen. Het plafond kreeg een toffe print behang zodat we hier direct een gaaf accent hebben. De maatwerkkast in vrolijk geel zorgt dat je hier heerlijk vrolijk je was doet!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Bijkeuken en tuinontwerp nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Liesel

Interieuradvies Liesel

Voor dit interieuradvies Liesel werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de gehele benedenverdieping, werkkamer en de master bedroom. Dit gezellige stel had een prachtige woning gekocht en wilde het graag in een keer goed aanpakken met een duidelijk ontwerp. Een plan waar ze naar toe kunnen werken.

 

Woon,- en eetkamer

 

In de ruime woonkamer kozen we tijdens de tussenoplevering voor een modulaire bank met een dubbele opstelling. Hierdoor maakte we en optimaal gebruik van de ruimte en creëerde we direct een statement midden in de woonkamer. Met een grote maatwerk kast met haard kreeg de woonkamer direct een totaal nieuwe look! Een prachtige kast waarin we een knipoog naar de oude boerderij maakte door met oud, verweerd eiken te werken. De half ronde bank geeft juist een zachte vorm aan het geheel! Om de donkere keuken en vloer wat op te halen kozen we voor een houten eettafel die het geheel een warme sfeer geeft. Met goud stucwerk achter de keuken kreeg de huidige keuken een totaal nieuwe look en paste die perfect in het nieuwe interieur! Met het behang in de werkkamer en richting de hal naar de bovenverdieping creeerde we een warme, unieke sfeer.

 

Master bedroom

 

Op de bovenverdieping kwam de masterbedroom met inloopkast, hoe fijn! We plaatste een tussenwandje in de ruimte en het bed in het midden. Hiermee geven we de ruimte een veel speelsere sfeer doordat er veel meer diepte verschillen ontstaan. Het behang bij binnenkomst benadrukte de mooie hoogte van de ruimte en de warme kleuren geven de grote slaapkamer een knusse sfeer.

 

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieuradvies Liesel  nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Geldrop

Interieuradvies Geldrop – coming soon

Interieuradvies Geldrop Coming Soon ! 

Een interieurontwerp voor een unieke vide woning in Geldrop. De oude stoffen fabriek wordt namelijk omgetoverd tot verschillende woningen en heeft een uniek rond gevormd dak!

 

 

MEER METDANIQUE

 

Project Interieuradvies Geldrop is in uitvoering dus  het is helaas nog even wachten op de ontwerp beelden. Ondertussen kun je op  portfolio pagina  interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Vaassen – uitbouwen

Voor dit Interieuradvies Vaassen – uitbouwen werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken waarin de nieuwe uitbouw getekend is. De bewoners hadden de knoop doorgehakt, er werd uitgebouwd en er kwam een nieuwe vloer maar vonden dit nog wel erg lastig voor te stellen. Hoe zou het gaan worden, hoe groot werd de woonkamer dan en hoeveel impact heeft een houtlook vloer op de warmte ipv de vorige beton vloer.

 

Keuken en eethoek

 

De huidige keuken van de bewoners was qua opstelling naar wens alleen was de kleur niet helemaal meer naar smaak. De huidige witte keuken kreeg in het ontwerp dus een donkere antraciet tint die in combinatie met een zwart ovale eettafel de ruimte een stoere touch geeft. De muren in de eethoek kregen een groen tint met een beton look en de spatrand van de keuken verwijderde we voor een taupe kleurtje. Hiermee geven we de keuken een warme touch. De huidige maatwerk kast tegenover de deur van de gang bleef uiteraard zitten en in de woonkamer plaatste we nog een maatwerk kast; dit keer een tv meubel.

 

Woonkamer

Om de woonkamer, nu deze door de uitbouw een stuk groter was geworden, wel knus en sfeervol te houden koos ik voor de houten lattenwand. In combinatie met een maatwerk wandmeubel die tegen zwevend wordt bevestigd. Het tv meubel loopt ook helemaal door naar achteren, richting het speelhoekje voor de kinderen waar het direct opbergruimte biedt voor alle spelletjes etc. Vanwege de uitbouw komt er een verspringing in de lange muur, deze kreeg net als in de keuken dezelfde groentint in beton verf en met een toffe fauteuil ervoor is het een heerlijk plekje om te ontspannen en een boek te lezen.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen – uitbouwen nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning – Benedenverdieping

Voor het Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de woning die de aanstaande bewoners gaan renoveren. De woonwens van de aanstaande bewoners is vooral een warme, gezellige woning die eenheid uitstraalt. Ook wilde zij graag wat meer kleur in de woning terug zien wat zij zelf nogal lastig vinden om uit te kiezen. Een houtkachel, hun huidige bureau in de woonkamer en een fijne hoekbank waren de woonwensen die als uitgangspunt voor het advies dienden.

De woonkamer

Om de kachel nog wat meer te benadrukken heeft de lange wand in de woonkamer een zacht groene tint met een donkere tint gedeelte achter de kachel. Op deze manier verminderen we het harde effect van een zwarte kachel op een witte muur. Waardoor de houtkachel direct de eyecather werd. Om een rustig geheel te creëren staan er twee dezelfde dressoirs die samen een groot tv meubel vormen. Het bureau heb ik onder het raam geplaatst zodat er voldoende daglicht is om te kunnen werken en met een verstelbare lamp kan er ook s’avonds gemakkelijk worden gewerkt. Een groene hoekbank die iets van de muur staat vormt samen met de draai fauteuil een knusse zithoek. Achter de bank staat een houten dressoir zodat de bewoners hier nog wat accessoires en eventueel een tafellampje op kwijt kunnen.

De eetkamer

Rondom de doorgang naar de woonkamer heb ik een ensuite kast ontworpen zodat we direct wat opberg en styling ruimte in de eetkamer creëren. Voor de erker heb ik een maatwerk bankje ontworpen die een fijne relax plek biedt. Een ovale tafel, met wat afgeronde hoeken biedt de bewoners veel zitplekken omdat er op deze manier ook aan de kopse kanten gezeten kan worden. Om de woonkamer en eetkamer te verbinden komt de donkergroene tint terug op twee wanden in de eetkamer. En de lichte groentint op de keukenwand. Zo komt ook het koffiehoekje net iets warmer naar voren dan tegen een witte muur.

De bijkeuken

Voor de bijkeuken ontwierp ik een maatwerk kast waarin de bewoners voorraad en tuinspullen etc kunnen opbergen. En een maatwerk keukentje met ruimte voor de wasmachine, manden en andere huishoud spullen. Het bankje naast de maatwerk kast bied een fijne plek aan op schoenen aan en uit te trekken en direct spullen in op te kunnen bergen. En op deze manier staat de maatwerk kast ook niet direct voor het raam waardoor we optimaal van het binnen vallend daglicht gebruik maken.

De gang

In het nisje in de hang hebben we een kapstok opgehangen met twee eikenhouten planken erboven. Handig voor extra opbergruimte maar ook direct wat aankleding in de gang. Op de muur van de trap naar boven hangen verschillende lijstjes zodat we aan de ruimte een persoonlijke touch kunnen geven. En op het kleine muurtje van het toilet een grote spiegel, altijd handig zo vlak bij de voordeur!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!