Interieurontwerp Speelzolder

Interieurontwerp Speelzolder

Voor dit Interieurontwerp Speelzolder werd MetDanique door terugkerende klanten gevraagd om nu ook mee te denken over de zolder verbouwing! De klanten waren. nog steeds heel enthousiast over het ontwerp en realisatie van de benedenverdieping, dus mocht ik ook boven aan de slag. Hoe leuk!

 

Zolder verbouwing

De zolder diende nu vooral als opslag maar de bewoners wilde hier graag wat aan doen. Een verbouwing van de zolder stond op de planning. De zolder mocht omgetoverd worden tot een speelparadijs voor de kinderen een een werkkamer. Een dakkapel zorgde voor extra licht waardoor we aan deze kant ook het kantoortje plaatste. De glazen wand scheidde de ruimtes van elkaar maar zorgde er direct ook voor dat er nog steeds voldoende daglicht in de speelkamer van de kinderen viel.

 

Interieurontwerp Speelzolder

 

Het ontwerp was echt een feestje voor mij om te maken! Mijn eigen kinderdroom kwam weer helemaal tot leven. Een speelzolder vol met gezellige kleuren, bankje, klim,- en schommel mogelijkheden en geheime hoekjes. Wat ontzettend fijn om zo’n ruimte te hebben! Met verschillende plateau’s en klimnetten maakte we ook gebruik van de hoogte van de zolder en kunnen de kids hier zichzelf heerlijk uitleven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit  Interieurontwerp Speelzolder nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken!

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Deventer Slaapkamer

Interieuradvies Deventer – Slaapkamer

Voor de terug kerende klanten van Interieuradvies Deventer, zo leuk, mocht MetDanique weer aan achter de tekentafel gaan! Ditmaal voor een Interieuradvies Slaapkamer. De bewoners wilde hier graag wat meer uit halen nu er een dakkapel geplaatst ging worden. Een vraagstuk was nog even, wordt het een logeerkamer met werkplekje of gaan we er misschien toch zelf slapen?

 

Slaapkamer

Nadat we tijdens de tussenoplevering naar verschillende indelingsmogelijkheden van de kamer keken besloten de bewoners er toch zelf te gaan slapen. Ik creëerde een afscheidingswand van een stalen frame en brons glas zodat de slaapkamer ook wat meer een afgesloten ruimte wordt. Tegen de achterwand aan plaatste ik in het ontwerp een voorzet muurtje met aan beide kanten twee nisjes. Zodat er niet nog extra nachtkastjes nodig zijn en het diept effect onrustiger zou worden. De muur inclusief het voorzet muurtje kreeg voor een rustig beeld dezelfde kleur en het maatwerk bed wat er tegen aan staat wordt in hetzelfde hout gemaakt als de kastdeuren op de voorzolder. Omdat het maatwerk houten bed meer een ombouw is betegelde ik het voorzet muurtje met Spaanse tegels als hoofdbord. In de dakkapel komt het bureau te staan wat voor een fijne thuiswerk plek zorgt. En om tijdens de Digitale Meetings een rustig maar toch gezellige achtergrond te hebben kreeg de linkerkant van de slaapkamer een zacht, linnenstructuur behang. Wat natuurlijk direct voor een fijne, natuurlijke sfeer in de ruimte zorgt.

 

Kastenkamer

De voorzolder bleef een kasten kamer. Met een op maat gemaakte inbouwkasten en de huidige ikea lade kasten heeft de ruimte al een goede basis. Met een vloerkleed, webbing bankje en wat planten maakte ik de ruimte in het ontwerp wat meer af. Een heerlijke plek om de dag te beginnen en te eindigen!

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit IInterieuradvies Deventer Slaapkamer nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!