Interieurontwerp Zutphen - sfeervolle woning met een oosters tintje

Interieurontwerp Zutphen – sfeervolle woning met een oosters tintje

Interieurontwerp Zutphen – sfeervolle woning met een oosters tintje werd gerealiseerd door deze te leuke bewoners zelf! Wij mochten een ontwerp maken voor de gehele benedenverdieping. We gingen aan de slag met een nieuw keukenontwerp, de speelkamer en woonkamer. Het werd een heerlijk sfeervolle inrichting met een Oosters tintje. Een eclectisch interieur die perfect aansluit bij het gezien. Een levendig gezien waarin veel muziek werd gespeeld, de kinderen een fijn plekje hebben om te spelen en een knipoog in het interieur naar hun bijzondere reizen. Kortom: een huis vol verhalen en uniek vondsten

 

In de woonkamer plaatste we een ruime bank in een warme kleurtint. Een plek voor het hele gezin om heerlijk te kunnen ontspannen maar ook om er gasten te ontvangen. De wand tegenover de bank kreeg een Oosters behang en met een lichte fauteuil ervoor de perfecte leesplek. De piano kreeg echt zijn eigen hoekje. Met souvenirs, akoestische houten latjes en veel planten een knusse hoek om muziek te maken.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieurontwerp Zutphen – sfeervolle woning met een oosters tintje nog meer interieuradviezen bekijken. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laten we eens gratis en vrijblijvend kennismaken!

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Interieuradvies Zuphen

Interieuradvies Zutphen – gehele nieuwbouwwoning

Voor dit interieuradvies in Zutphen werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor een nieuwbouwwoning. MetDanique ontwierp naast de woon,- eetkamer ook de keuken, hal, badkamer, slaapkamer en toiletten. De woonwens voor de nieuwe woning is een warm, sfeervol interieur. Met een natuurlijke, landelijke touch. Waarmee we binnen mooi combineerde met buiten.

 

Benedenverdieping

Om de keuken echt het een eyecather van het interieur te maken koos ik ervoor om het eiland tegenover de openslaande deuren te plaatsen. Buiten hebben de bewoners namelijk een fijne overkapping die door het deze plek van het eiland vooral tijdens de lange zomeravonden bij het interieur wordt betrokken. Om losse apparaten niet op het eiland te hoeven plaatsen heb ik in de hoge kastenwand een nisje getekend. Hier is alle ruimte op apparaten en kookboeken te plaatsen en creëren we direct extra werkblad ruimte. Het groene behang heeft een klein glansje en geeft in combinatie met de mooi, opvallende lamp de gewenste luxe touch aan het interieur.

De ronde eethoek staat in de erker geplaatst zodat we ook hier mooi uitzicht op de tuin hebben. De ronde vorm tafel zorgt voor een zachtere touch aan de vrij vierkante ruimte. Om de woonkamer wat meer bij de rest van de benedenverdieping te betrekken ontwierp ik een haard die vanaf meerdere kanten te zien is. Zo kijk je ook gezellig vanaf je barkruk op het vuurtje!

De huidige meubels van de bewoners kregen een plekje in de woonkamer. Tegen de wand plaatse ik een dressoir om wat meer styling ruimte in de woonkamer aan te brengen. De planten in de hoek bij de lage ramen maken wederom verbinding met buiten.

 

Bovenverdieping

De slaapkamer heeft in het ontwerp interieuradvies Zutphen juist een wat meer zachtere en romantische sfeer gekregen. Door achter het bed een voorzet muurtje te plaatsen creëren we een speels diepte verschil. Een mooi muurtje om wat mooie items op te verzamelen en de kamer een persoonlijke touch mee te geven. Achter het extra muurtje in de slaapkamer hebben we een kledingkasten ruimte gemaakt.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Zutphen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!