Interieuradvies kinderkamers Zwolle

Interieuradvies kinderkamers Zwolle

Voor het Interieuradvies Zwolle werd MetDanique ook gevraagd voor de kinderkamers. (Interieuradvies Zwolle benedenverdieping kan je hier bekijken) De zolder was namelijk nog een grote ruimte en hier wilde de bewoners graag twee kinderslaapkamers en een voorzolder van maken. Voor hun zoon en dochter allebei een ruime, fijne slaapkamer waar zij heerlijk konden spelen, relaxen, knutselen etc.

 

Voor de kamer van de dochter gingen we met verschillende zachte roze tinten aan de slag. Omdat beide kamers natuurlijk een heel hoog, schuin plafond hebben geeft dit de kamers direct een speelse sfeer. Maar gaf ook direct maar een plek voor de kledingkast. Hiernaast plaatste we een rotan bed die de slaapkamer een natuurlijke en schattige touch geeft. Ook koos ik voor een rotan hangstoel waar ze lekker in kan zitten relaxen en een boekje lezen. Een berber kleed op de vloer geeft een fijne, zachte speelruimte. De witte wandrekjes hebben beide kinderen van opa gekregen die natuurlijk mooi in het zicht werden opgehangen.

 

Voor de slaapkamer van hun zoon kozen we een wat stoerdere stijl. Met een bed die meerdere opberg ruimte bood zodat er wat boeken en favorieten items in konden worden opgeborgen. We plaatste het bureau onder het schuine plafond en maakte van de hoek een fijne chill hoek met zitkussens. Tegen de lange wand plaatste we een grijze kledingkast met daarnaast een spiegel en meerdere posterlijsten. Om de hoogte van het mooie schuine plafond te benadrukken koos ik ervoor om het grootste gedeelte onder een blauw tint te geven en daarboven voor een lichte grijs tint te gaan. Ze benadrukken we nog extra de hoogte wat de ruimte optisch nog een stuk ruimer laat aanvoelen.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies kinderkamers Zwolle nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Interieuradvies moderne woning Zwolle

Interieuradvies moderne woning Zwolle

Interieuradvies moderne woning Zwolle
Een gezellige familie ontwierp, in samenwerking met een architect en bouwt hun eigen moderne woning in Zwolle. Voor de inrichting van de woning werd MetDanique gevraagd om een Interieuradvies te ontwerpen, passend bij hun nieuwe thuis en woonwensen. Voor hun nieuwe droomhuis was de woonwens een gezellige familie woning met een grote leefkeuken en een knusse woonkamer. Een moderne woning met een natuurlijke sfeer en een chique touche!

 

Omdat de woning vooral uit rechte en strakke lijnen bestaat, doorbreken we deze bewust met ronde vormen in het interieur. Zodat het geheel een speelse mix wordt en de woning meer zachtheid krijgt. Deze zien we terug in de ovale eettafel en in de vorm van eetkamerstoelen. Maar zien we  ook terug in de lampen en natuurlijk in de accessoires. Een van de wensen van de bewoners was een knusse woonkamer. Door de achterwand van de bank een groen tint te geven en deze gedeeltelijk op het korte zij muurtje door te laten lopen ontstaat er optisch een hoekje. Wat voor een knus en gezellig sfeertje zorgt!

 

In de hoek bij de glazen pui heb ik een lage, relax fauteuil geplaatst die omringt is door planten. Zodat de bewoners zich helemaal, zéker als het zonnetje naar binnen schijnt, in de natuur wanen. De keuze voor een lagere fauteuil was zeer bewuste keuze. Zodat vanaf de bank in de woonkamer, het uitzicht naar buiten niet belemmerd zou worden door een hoge stoel. Op deze manier is het uitzicht vanuit alle hoeken van het huis optimaal benut!

 

Opzoek naar meer informatie & inspiratie ?

 

Op de portfolio pagina kunt u, als u dat leuk vindt natuurlijk, naast dit interieuradvies voor de moderne woning in Zwolle, meerdere interieuradviezen bekijken. Voor meer informatie over een interieuradvies kunt u hier terecht. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!