Interieuradvies Voorburg

Interieuradvies Voorburg.
Dit gezellige gezin uit Voorburg woonde al eventjes in hun moderne nieuwbouwwoning toen zij MetDanique vroegen om mee te denken over de inrichting. De bewoners miste namelijk de gezelligheid en het ‘karakter’ in hun interieur. De voornaamste woonwens was een huis in een speelse Mediteraanse sfeer en een mix van vintage en moderne items. Met een knusse zithoek, een gezellige eethoek en natuurlijk een fijne speelplek voor de kinderen. Het gezin gaf aan dat er wel wat opvallendere kleuren in het interieuradvies terug mochten komen en dat zij fan waren van natuurlijk materialen. Ook een van de woonvragen voor het advies was of er ook een speelse indeling mogelijk.

MetDanique ontwierp een maatwerk meubel waarbij het kinderhoekje betrokken werd bij de gehele benedenverdieping en wat de familie gelijk meer opbergruimte bood. Een woonkamer waarbij door te kiezen voor een modulaire bank en losse fauteuil er meerdere zithoekjes kunnen worden gecreëerd, ook geeft een modulaire bank de mogelijkheid om gemakkelijk met de opstelling te blijven spelen. In het vintage kastje op het tv muurtje en op de planken boven het kinderhoekje krijgen tweedehands schatten en andere persoonlijke items een echte eigen pronkplek. In details van het interieuradvies gaf MetDanique een knipoog naar de geliefde hobby van de man des huizes: surfen.

 

Op de portfolio pagina kunt u, als u dat leuk vindt natuurlijk, naast dit interieuradvies Voorburg, meerdere interieuradviezen bekijken. Voor meer informatie over een interieuradvies kunt u hier terecht.

Tags
Interieuradvies Voorburg