Interieuradvies Vaassen

De aanstaande bewoners van deze te (ver)bouwen vrijstaande woning in Vaassen vroegen MetDanique om mee te denken over het interieur van hun nieuwe thuis. Zij zijn zelf hun huis aan het (ver) bouwen en wilde graag het advies in meerdere delen opdelen. Een goed indelingsplan in combinatie met een verlichtingsplan was zeker van belang, deze moesten namelijk al sneller worden gekozen.

Voor dit Interieuradvies Vaassen was de woonwens  een stoere en speelse woning met een gezellige, warme sfeer. Natuurlijk kleurtinten die goed matchen met het groene uitzicht buiten. Om de grote woonkamer volledig te benutten adviseerde MetDanique een modulaire bank zodat er altijd met de opstelling kan worden blijven veranderd. Door de gehele benedenverdieping werden 3 aarde tinten de basiskleuren zodat er eenheid en rust ontstaat. Om de haard het echte middelpunt van de benedenverdieping te maken kreeg deze een donkergroene tint, tegenover een zachter getinte achterwand. Wat ook echte eyecathers werden zijn de gordijnen, MetDanique koos in dit Interieuradvies Vaassen voor een donkergroene, velvet stof. Een materiaal wat een extra warme en tegelijkertijd luxe sfeer uitstraalt.

Op de portfolio pagina kunt u meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram. 

Tags
interieuradvies, interieurontwerp, maatwerk, vaassen