Interieuradvies Deventer – vrolijk kleurrijk interieur

Voor dit Interieuradvies Deventer – vrolijk kleurrijk interieur werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de woon,- en eetkamer. De bewoners waren al een aantal keer verhuisd en bij deze woning wilde zij het graag in een keer goed aanpakken! Een vrolijk en kleurrijk interieur met mooie prints op behangetjes en het liefste een eiland in de keuken. Dit was volgens verschillende keukenleveranciers onmogelijk dus wilde ze ook graag verschillende indelingen voor de keuken zien. Tijdens de tussenoplevering presenteerde ik 6 verschillende indelingen en zelfs 6 keer keukenindelingen mét eiland! De toekomstige bewoners vielen voor een u-vorm keuken waaraan heerlijk geborreld kan worden!

 

Keuken en eetkamer

Om de ruimtes tussen de woon,- en eetkamer wat speelser te maken ontwierp ik een maatwerkkast die aan de woonkamer kant als extra muurtje fungeert en aan de eetkamer kant een gezellig kinderhoekje is. Een organische vorm eettafel in donker hout geeft een warme touch aan de grote, lichte ruimte. De u-vorm keuken biedt mogelijkheid tot een schiereiland waardoor de droom van een kookeiland voor de bewoners toch nog uitkwam! Met 4 barkrukken is het een heerlijk barretje geworden om te ontbijten en ‘s avonds gezellig te borrelen.

 

Woonkamer

In de woonkamer staat een grote roest kleurige bank met hierachter een tof, opvallend print behang. Het leuke is dat dit vrolijke hoekje pas zichtbaar is zodra je de hoek om gaat wat het een leuk verrassing effect geeft! Tussen de twee grote ramen hangt een maatwerk tv meubel met vakantie souvenirs van de bewoners hierom heen. Twee fauteuils bieden een heerlijke lees en relax plek aan in het volle daglicht.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Deventer – vrolijk kleurrijk interieur nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!