Interieuradvies Deventer

Voor een jong gezin uit Deventer mocht MetDanique een interieuradvies ontwerpen voor de gehele benedenverdieping van hun nieuwbouw woning. Een grote wens van de nieuwe bewoners was dat het interieur binnen goed aansloot met hun prachtige tuin, zodat ze van beide tegelijkertijd veel kunnen genieten. Alle ruimtes in benedenverdieping wilden zij graag goed op elkaar aangesloten hebben zodat het echt een geheel vormt. Een interieur waar er ruimte is voor het hele gezin om zijn of haar ding te kunnen doen en er fijne relax plekjes zijn.

Bij de woonwens van Interieuradvies Deventer past een kleurenplan aangesloten op de tinten die we terug vinden in de natuur. De achterwand met de gave, grote ramen kreeg een groene tint die halverwege de lange muur stopte. De gangmuur die op deze wand kijkt heeft dezelfde groentint gekregen. Zodat door het toffe, ijzeren raam je al direct naar een groene en natuurlijke sfeer kijkt. Door de groentint ook half op de lange muur door te trekken, ontstaat er hier een knus, donkerde hoekje waar je heerlijk in een fijne fauteuil kan relaxen. Met een licht roze fauteuil, een echte klassieker namelijk de Orange Slice van Artifort, op zijn zwart stalen pootjes komt extra goed tot zijn recht tegen de groene wand. Voor het kinderhoekje ontwierp ik een maatwerk meubel met in het midden een fijn speelplekje. De houten plank is in hoogte verstelbaar zodat deze later in een eventueel (t)huiswerk plekje kan worden veranderd. De twee kasten hebben openslaande deuren met webbing voorkant wat een fijne, natuurlijke sfeer geeft. In de keuken komt hetzelfde kleurenpalet terug als in de woonkamer wat zorgt voor eenheid. Op de achterwand in de keuken hangt een grote DockFour met voornamelijk gemummificeerd mos, waardoor het natuur concept ook terug te zien is in de keuken.

Op de portfolio pagina kunt u meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

Interieuradvies Voorburg