Interieuradvies Epe – landelijk industrieel

Voor dit Interieuradvies Epe – landelijk industrieel werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de woon,- en eetkamer. De bewoners wilde hun interieur graag in een wat hipper, industrieel en passend bij hun landelijke woning stoppen.

 

Woonkamer

In de woonkamer was naast de kachel een wens van de bewoners om een haard te hebben. In het midden van de ruimte plaatste we een maatwerk meubel waarin naast de haard ook de tv en wat styling ruimte in gemaakt is. Met een grote, modulaire bank creëerde we een fijne relax plek voor het hele gezin. Aan beide kanten plaatste we lampen zodat er voldoende leesplekken zijn en vanuit de muur een lichtpunt die het midden van de zithoek kan belichten. Achter de kachel plaatste ik groene wandtegels zodat er een knus hoekje ontstond waar je vanuit het barretje in het hoekje uitzicht op hebt. Rechts naast de kachel hebben we in het hoekje meerdere wandpanelen van LijnM geplaatst om ook van dit ‘lose’ hoekje een gezellig, originele hoek te creëren. De achterste muur bekleedde we met steenstrips om het geheel een stoere touch te geven.

 

Eetkamer

De eetkamer was al vrij naar wens van de bewoners maar boven de tafel miste er nog voldoende verlichting. Omdat de ruimte groot is creëerde ik in het hoekje, middels een mooi structuur behang een fijne zit/leesplek. Door deze net niet helemaal van raam tot deur te plaatsen ontstaat er een speelse overgang en dus een echte, fijne hoek. Boven de tafel plaatste ik een lamp waaraan meerdere glazen armaturen hangen voor een sfeervol effect.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Epe – landelijk industrieel nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

eetkamer, industrieel wonen, interieuradivseur, interieuradvies, interieurontwerp, landelijk wonen, woonkamer