Interieuradvies Epe

Interieuradvies Epe – Voor deze familie stond er een grote verhuizing op de planning, van het drukkere Westen van het land naar een prachtig huis in Epe. MetDanique werd gevraagd om de inrichting van hun nieuwe thuis te ontwerpen. De woonwens voor hun nieuwe huis was voornamelijk een sfeervolle, fijne woning met een inrichting die goed hij het huis en de omgeving aansloot. In de landelijke villa kreeg de keuken een originele sfeer met natuurstenen tegels, wordt de woon- en eetkamer van elkaar gescheiden door stalen deuren maar blijft de prachtige haard het middelpunt. In de erker ontwierp ik een zitbankje met extra opbergruimte en ook het tv meubel werd door mij op maat ontworpen.

Om extra van de gave schouw en het uitzicht naar buiten te kunnen genieten plaatste ik hier twee fijne relax fauteuils voor de openslaande deuren. Door de draaipoot zijn de stoelen gemakkelijk naar de kachel, de woonkamer of juist met het zicht naar buiten te draaien. Om de verwarming wat meer uit het zicht te krijgen ontwierp ik een ombouw met houten latjes.

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Epe nog meer interieuradviezen bekijken. Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!