Interieuradvies Helden

Voor dit interieuradvies Helden werd MetDanique gevraagd voor een ontwerp voor de benedenverdieping. De bewoners waren opzoek naar een lichte, warme en aardse sfeer. Er stonde een uitbouw op de planning dus een goed moment om een compleet interieuradvies te laten ontwerpen.

 

Keuken

In de keuken creëerde we middels een organisch maatwerk bankje een fijne eethoek voor het stel. Een plek om fijn direct naast de keuken te kunnen eten of vanuit het koffiehoekje een kop koffie te kunnen drinken. De keuken kreeg een aardse, zachte sfeer die we benadrukken met mooie terracotta wandtegels en luchtige hanglampen. Met de gouden wandlampen geven we de ruimte een luxe touch.

 

De woon,- en eetkamer

In de woon,- en eetkamer aan de voorkant van de woning creeerde we een luchtigere, romantische sfeer. De bewoners hadden zelf een grote roze u bank gekocht maar twijfelde enorm. We creeerde een fijne, warme woonkamer met een gezellige borrelhoek. De deur naar de trapkast die direct naast de tv zat hebben we in het ontwerp weggewerkt voor een rustiger beeld. Met een maatwerk voorzet muurtje waarin de tv hangt maakte we een maatwerk schuifdeur. Hiermee hebben de bewoners nog steeds toegang tot de trapkast maar is de deur niet het belangrijkste.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Helden nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

aardse tinten, helden, interieuradvies, interieurontwerp, keukenontwer, keukenontwerp, lichtplan