Interieuradvies Holten

De bewoners van dit interieuradvies Holten wilden graag hun huidige woning een flinke make-over geven. Er was al een lange tijd de wens om een mooie maatwerk kast te plaatsen en een maatwerk bankje in de eethoek te plaatsen. Vanuit deze woonwensen ging MetDanique aan de slag met het ontwerp. Tijdens de tussenoplevering kozen we voor een knusse eethoek met stalen schuifdeuren als afscheiding naar de woonkamer. In de woonkamer een grote maatwerk kast met opberg,- en styling ruimte en een knus hoekje om door het raam naar buiten te kunnen kijken.

 

Eetkamer

De bewoners zijn gek op Oostenrijk en zagen zichzelf dan ook thuis wel aan tafel in zo’n gezellig zitje zitten. Hier gaven we er een moderen twist aan door een donkerblauwe maatwerk wand te laten overlopen in een bankje. Het stalen frame met de glazen ramen zorgt ervoor dat we nog steeds verbinding hebben met de woonkamer. Om de eetkamer echt af te bakenen tot een knusse (Oostenrijkse) eethoek kreeg in de breedte van het zitje én het plafond een warme roze tint. Hiermee trekt de eethoek direct bij binnenkomst de aandacht!

 

Woonkamer

In de woonkamer plaatste we een maatwerk kast waarin we de tv verwerkte en een heerlijk hoekje om een boek te kunnen lezen. De grote hoekbank biedt voor iedereen in het gezin een fijne plek om te relaxen. Achter het wandje van de eethoek creëerde we in de woonkamer een speelhoekje voor de kinderen.  Tegen de lange wand achter de bank plaatste we een dressoir met daarachter een drieluik wand ornamenten gevuld met print behang. Voor een unieke touch aan de ruimte zonder dat we de gehele muur hoeven te behangen!

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Holten nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!