Interieuradvies jaren ’30 woning Vaassen

De aanstaande bewoners van dit mooie jaren ’30 woning in Vaassen hadden MetDanique gevraagd voor een interieuradvies. Aangezien zij graag een interieur willen die goed bij hun wensen en hun gezin aansluit en eenheid uitstraalde. Maar ook een interieur waar zij misschien zelf niet zo gauw op gekomen waren. Een sfeervolle, warme woning met een landelijke touch was de wens voor het nieuwe interieur!

Woonkamer

Aan de hand van de tussenoplevering kozen de aanstaande bewoners de indeling met een modulaire bank zodat gemakkelijk met de zitplekken geschoven kon worden. Wat de woning direct een speelse touch geeft! De muur achter de bank en het zijmuurtje krijgen een warme groen tint om optisch een knusse hoek te creëren. En om de vrij rechthoekige woning wat meer speelsheid te geven verbinden we alle voorkomende kleurtinten in een behangcirkel boven de bank.  Ik koos ervoor om de woonwens voor een kinderplekje en wat meer opbergruimte te combineren tot een maatwerk kast. In het midden van de maatwerk kast plaatste ik een uitklapbaar speelhoekje die aan het einde van de dag ook gemakkelijk weer achter de twee houten deurtjes konden worden geplaatst. De fauteuil betrekken we doormiddel van twee vloerkleden over elkaar wat meer met de woonkamer zodat deze samen een grote en toch knusse zithoek vormen.

 

Eetkamer

In de eetkamer kozen we ervoor om de eettafel meer richting de muur te schuiven en daarachter een maatwerk bankje met opbergruimte te plaatsen. Met een paneelwand van DockFour geven we de grote wand wat meer warmte en direct zachte kussen in de rug! Zo kan je ook op het bankje uren aan tafel zitten. Naast de keuken wenste de aanstaande bewoners nog een koffiecorner die we doormiddel van een stoer maar luchtig natuurlijk kastje creëerden. Heerlijk zo’n plek om de barista uit te hangen!

 

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies jaren ’30 woning Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

 

Tags

interieuradvies, interieuradvies apeldoorn, interieuradvies jaren 30 woning, interieuradvies vaassen