Interieuradvies karakteristieke woning Epe

Voor dit Interieuradvies karakteristieke woning Epe werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies te maken voor de benedenverdieping. De bewoners waren opzoek naar een meer warmere sfeer en wat meer kleur in de woning. Een aantal onderdelen zoals de eettafel en het zitje bij de grote ruimen waren vaste onderdelen die zij graag terug zagen in het interieuradvies. Tijdens de tussenoplevering zochten we naar een nieuwe, speelse indeling waardoor de ensuite kast meer tot zijn recht zou komen.

Een gedeelte van de ensuite kast werd verwijderd om meer ruimte te krijgen in de woonkamer. We kozen voor een modulaire bank zodat de bewoners meer rondom de houtkachel kunnen zitten. De lange muur die twee zithoeken in de woonkamer met elkaar verbind kreeg een warme terracotta kleur. En de muur achter de bank een warme aarde tint. Hierdoor komt de lichte stof van de bank meer naar voren waardoor de ruimte optisch wat groter voelt. Aan de eettafel staan een mix aan eetkamerstoelen die de eetkamer een speelse touch geven. De metalen kasten geven de woonkamer en hal een stoere touch die warm naar voren komen tegen de zachte muurtint.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies karakteristieke woning Epe nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies, interieuradvies aan huis, Interieuradvies Epe, Interieurstyliste