Interieuradvies Leiden

Voor dit interieuradvies in Leiden werd MetDanique gevraagd voor de inrichting van een prachtig pand. De nieuwe bewoners hadden wat verbouwingen op de planning staan en wilde graag door de gehele benedenverdieping een eenheid creëren. Een wenteltrap biedt straks toegang tot de bovenverdieping vanuit de eetkamer. En de deuren tussen de woon,- en eetkamer worden verwijderd. Een gezellig woonhuis met opvallende eyecatchers die de oude details van de woning extra goed lieten uitkomen. Ook stond een tof behang stond bovenaan het wensenlijstje samen met moderne, grote hanglampen om de hoge plafonds te benadrukken.

 

Het interieurontwerp

 

Om de oude details van de woning in Leiden extra te benadrukken kregen de schouw in beide ruimtes in de benedenverdieping een opvallend kleurtje. In de eetkamer koos ik voor een opvallend behang van Arte met een flamingo print. Omdat er een goud kleurig detail in dit behang voorkomt kreeg in het interieuradvies Leiden de lege, hoge wand in de woonkamer een goudkleurig behang. De wenteltrap in de eetkamer krijgt dezelfde kleur donkerblauw als in de woonkamer, zo verbinden we de twee ruimtes optisch gezien weer met elkaar.

 

Een donkere eettafel met fluwelen eetkamer stoelen geeft een luxe touch aan de eetkamer. Naast de schouw in de woonkamer komen twee verschillende maatwerk kasten met donker hout. Dit geeft een mooi contrast vormen met de lichte vloer. Omdat er aan de linkerkant van de schouw nog een klein raampje zit begint hier de maatwerk kast pas halverwege de muur. Waardoor eronder ruimte is voor twee kleinere fauteuils. De piano wordt tegen de muur met het gouden behang geplaatst waardoor deze extra goed naar voren komt.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Leiden nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies, Interieuradvies Leiden, interieurontwerp, Interieurstyliste, Leiden