Interieuradvies nieuwbouw appartement Vaassen

Voor dit Interieuradvies nieuwbouw appartement Vaassen werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de gehele woning. De aanstaande bewoonster wilde graag dat alle ruimtes goed bij elkaar zouden passen zonder dat het te saai zou worden. De petrol blauwe eetkamerstoelen en bank ging mee waar we direct een uitgangspunt mee creëerde. Een van de woonwensen van de bewoonster was een behang en een fijne fauteuil om in te kunnen lezen en relaxen.

Om in de woonkamer een statement te maken koos ik ervoor om de muur in de zithoek te behangen met een paneelbehang. De zachte, warme kleuren uit het behang heb ik door getrokken op de andere lange muren in de woonkamer. De groene fauteuil geeft een warme tint aan de woonkamer en biedt door de plek onder het raam en de leeslamp een fijne leesplek. Tegen de lange wand kan de huidige dressoir van de bewoonster staan. Zo heeft ze erboven ruimte om foto’s en andere persoonlijke items op te hangen en zo het appartement helemaal eigen te maken.

Om optisch gezien de eetkamer toch wat af te scheiden van de woonkamer, heb ik de lange eetkamer muur en keuken muur een groen blauw tint gegeven. Deze kleur komt ook terug in de twee slaapkamers en hal. Ook in de eetkamer staat er bij het raam en de grote pui nog een kleine fauteuil. Deze is gemakkelijk bij te schuiven bij de zithoek maar biedt ook hier een fijne relax plek.

In de slaapkamer hebben twee muren een blauw structuur behang gekregen die de kamer net een wat luxere touch geeft. Een zwart hoog dressoir biedt opberg en styling ruimte en de fauteuil biedt een leeshoekje. Zo creëren we er een fijne, hotel achtige sfeer in de slaapkamer.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies nieuwbouw appartement Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!