Interieuradvies Prinsenbeek

Voor dit interieuradvies in Prinsenbeek werd MetDanique gevraagd om een ontwerp te maken voor de woon+eetkamer. De bewoners hadden mooie verbouwplannen gemaakt met o.a een nieuwe keuken, een mooie haard en een wens voor een mooi werkplekje.

 

Woon,- en eetkamer

Bij binnenkomst vanuit de hal kom je binnen in de nieuwe, door de bewoners al uitgezochte keuken. In de eetkamer heb ik gekozen voor een eettafel met afgeronde hoeken zodat dit een wat zachtere touch aan de ruimte geeft. Tevens heel praktisch omdat je nooit tegen de punt van de tafel kan lopen. De lange wand heeft een zachte, warme tint gekregen. Hiermee geven we de benedenverdieping een sfeervolle, warme touch en komt de zwarte servies kast net als de witte haard extra mooi naar voren. In de woonkamer heb ik de haard meer betrokken bij de rest van de woonkamer door hier een maatwerk tv meubel onder te maken.

Een grote hoekbank in combinatie met een draaifauteuil vormt dit een fijne, ruime en toch knusse zithoek. Om van de zithoek een knus plek te maken heeft de tint achter de bank een donkerder kleur gekregen. Deze loopt de hoek om richting de keuken zodat we alles bij elkaar betrekken en hiermee eenheid creëren.

 

Werkplekje

Voor het werkhoekje heb ik naast de keuken een maatwerk ontwerp gemaakt. Een werkblad gecombineerd met ondiepe bovenkasten zodat we niet teveel binnenvallend daglicht wegnemen. Ook hier is het meubel gedeeltelijk afgerond voor een betere looproute en speels effect. De stoelen die aan het werkplekje staan heb ik zo uitgekozen dat de bewoners deze ook gemakklijk aan de eettafel kunnen zetten wanneer zij met meer personen zijn.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Prinsenbeek nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies, Interieuradviseur, interieurontwerp, prinsenbeek