Interieuradvies slaapkamer Loft Vaassen

Voor het interieuradvies Loft Vaassen werd ik ook gevraagd voor de slaapkamer met ensuite badkamer en een heerlijke buitendouche. De grote woonwens voor de slaapkamers was een ruimte met een echte hotel sfeer. Unieke items die de ruimte een luxe sfeer zouden geven. De deur van de badkamer mocht eruit zodat er meer een ensuite gevoel zou ontstaan. De badkamer krijgt door tegels met beton look een snelle opknapper!

In de slaapkamer komt ook het, net zoals in de rest van de woning, blauw en goud terug. Dit keer in een marmer look behang, blauwe velvet gordijnen en gouden lampjes. De eyecather van deze ruimte is het houten bed ombouw. De deur van de badkamer maakte plaats voor een ensuite ingang en wordt er via een nieuwe deur toegang gemaakt tot de buiten douche. Waardoor het geheel een echt Tropisch hotel sfeer krijgt. De buitendouche wordt van bamboe gemaakt en aangekleed met verschillende grote tropische planten. Zodat de bewoners zich helemaal in Arabische sferen kunnen wanen.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies slaapkamer Vaassen nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!