Interieuradvies slaapkamer Pijnacker

Terug kerende klanten, een groot compliment! Voor dit leuke stel mocht MetDanique namelijk al eerder een ontwerp maken voor benedenverdieping! Dit keer werd MetDanique gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer en gang in Pijnacker te ontwerpen. De woonwens voor de slaapkamer was juist een wat meer knussere ruimte in warme tinten. Een echte slaapkamer om ontspannend de dag te beginnen en de eindigen! En nu de woonkamer zo naar hun wens was geworden wilde ze toch ook wel de gang wat meer bij de gehele benedenverdieping betrekken.

 

Om het bed wat meer te accentueren heb ik achter het bed gekozen voor een paneel van behang. De rest van de muren hebben een zachte tint die uit het behang is gezocht. Zo matchen de kleuren met elkaar is ontstaat er een fijne, zachte ruimte. Om de ruimte wel wat meer pit te geven kregen de meubels juist een donkere tint. Zwart gebeitst hout en frontjes voor de kledingkasten. De kamer geven we een luxe touch met gouden nachtlampjes en een staande vloerlamp naast het dressoir.

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies slaapkamer Pijnacker nog meer interieuradviezen bekijken.

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

hotel chique, interieuradvies, interieurontwerp, pijnacker, slaapkamer