Interieuradvies Soesterberg – vintage nieuwbouwwoning

Voor dit interieuradvies in Soesterberg werd MetDanique gevraagd om een interieurontwerp te maken voor de benedenverdieping. De bewoners van deze nieuwbouw woning hadden zelf al een toffe groene gietvloer en mooie keuken uitgezocht. Maar kwamen er voor de rest toch niet helemaal over uit. De woonwens voor de woning was een sfeervolle, warm interieur met een vintage sfeertje. Het liefste meerdere knusse hoekjes omdat de woning nu echt te strak aanvoelde. Oh én er mochten absoluut geen witte muren komen, nou dat hoef je mij niet twee keer te zeggen 🙂

 

Om de woonkamer wat meer van de eetkamer af te scheiden plaatste ik een houten latten wand waaraan plantenbakjes kunnen komen. Op deze manier ontstaat er een luchtige scheidingswand die niet te veel de aandacht opeist. Omdat de groene gietvloer al een echte warme basis in het interieur is, werkte we in het interieuradvies verder op deze kleur. De wanden kregen een warme basis tint en door middel van een groen kleurvlak in de woonkamer ontstond er een knus leeshoekje. De half ronde bank zorgt voor een luchtige en speelse afbakening van de zithoek die deze samen met de fijne hoekbank vormt.

 

In de keuken plaatste we een maatwerkkast die als koffiehoekje dient. De kast wordt in dezelfde kleur als de muur gespoten zodat het lijkt alsof deze kast echt altijd al in de woning stond. De ronde vorm in de kast geeft een zachtere touch. Om de keuken wat beter uit te laten komen kreeg de wand achter het aanrecht een opvallend kleurtje die we met een dunne lijn een vintage, jaren 70 sfeertje geven.

 

MEER METDANIQUE

 

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Soesterberg nog meer interieuradviezen bekijken. Ik heb ook een aparte pagina voor mijn gefotografeerde en gerealiseerde interieurontwerpen, die kan je hier bekijken! 

 

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!