Interieuradvies Vaassen Slaapkamer – gerenoveerde woning

Voor het Interieuradvies Vaassen – gerenoveerde woning werd MetDanique ook gevraagd om een interieuradvies voor de slaapkamer te geven. De woonwens voor het interieuradvies Vaassen slaapkamer was een rustige, sfeervolle ruimte. Waar de aanstaande bewoners hun dag fijn en rustig konden starten en s’avonds nog fijn even konden relaxen. Een van de wensen was een fijne en ruimte opbergruimte voor kleding.

Omdat de kachelpijp door de slaapkamer loopt heb ik rondom de kolom twee maatwerk banken ontworpen. Een hiervan dient als extra kastje en opbergruimte en aan de andere kant heb een extra zitje. Een fauteuil in de hoek van de slaapkamer biedt een fijne leesplek en geeft de slaapkamer een hotel achtige sfeer. Om de hoogte van de ruimte extra te benadrukken heb ik op de wand rotan spiegels gehangen. Deze laten de ruimte optisch groter en lichter voelen én geven een natuurlijke sfeer. Allebei de schuine wanden hebben een licht blauwe tint die overloopt in een donkere op het half hoge muurtje.

Op de portfolio pagina kunt naast dit Interieuradvies Vaassen Slaapkamer nog meer interieuradviezen bekijken.

Opzoek naar meer inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het werk van MetDanique? MetDanique is ook actief op Pinterest en Instagram voor je dagelijkse inspiratie!

Tags

interieuradvies, interieuradvies aan huis, interieuradvies slaapkamer, Interieurstyliste